«Συγχώρεσέ με»: Στα πατώματα ο Νίνο για την Josephine μετά τις φήμες χωρισμού

Κρίση στη σχέση τους φαίνεται πως αντιμετώπισαν το τελευταίο διάστημα ο Νίνο και η Josephine.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό ΣουΣου», ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν έχει τη διάθεση να γυρίσει σελίδα στην προσωπική ζωή του. Ο Νίνο αγαπάει ακόμη τη Josephine και μετά από μια έντονη σχέση και τον χωρισμό τους, θα επιθυμούσε μια επανασύνδεση με την τραγουδίστρια.

«Θα το βρει το κλειδί και θα ξεκλειδώσει αυτή την πόρτα. Δεν θέλει τίποτα άλλο, θέλει μόνο την επανασύνδεση» τόνισε ο δημοσιογράφος για τον Νίνο και την Josephine.

Νίνο: Η τρυφερή ανάρτηση που επιβεβαιώνει την επανασύνδεση

Το μεσημέρι της Τετάρτης 15/5, ο Νίνο δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη Josephine να ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα και το συνόδευσε με το τραγούδι του Μπράιαν Άνταμς «Please forgive me», ταγκάροντας την πρώην σύντροφό του και προσθέτοντας τους στίχους και μια καρδιά δίπλα στο όνομά της. «Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με που δεν μπορώ να σταματήσω να σε αγαπώ» ήταν μερικοί από τους στίχους που χρησιμοποίησε.

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την αγάπη του σε εκείνη δείχνοντας πως τα πράγματα δεν έχουν τελειώσει ανάμεσά τους.

Related posts

Μίνιμαλ διακόσμηση, περίτεχνα έπιπλα: Όλοι πρόσεξαν τι έχουν κρεμάσει στο σπίτι τους Καραφώτης-Κάτια Μάνου

Δεν υπήρχε άντρας να μην είναι ερωτευμένος μαζί της: Επιστρέφει η Μπεζεντάκου, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα!

“Ήμουν ανέμελη” Η τελευταία φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον πριν τη διάγνωση με καρκίνο