Survivor All Star: Η στιγμή που Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα Καλύβα πιάνονται «στα πράσα» – Το τρυφερό τετ α τετ

Από τότε που ξεκίνησε το Survivor All Star, κυκλοφορούσε μια φήμη για τα κρυφά ραντεβού που είχε ο Μάριος Πριάμος με μια από τις συμπαίκτριες του, μάλιστα κάποιοι λέγανε πως υπάρχει και δεσμός. Είχε ακουστεί ένα όνομα, όμως το χθεσινό trailer για την Κυριακή μας επιβεβαίωσε. 

Survivor All Star: Έγινε γνωστή η κρυφή σχέση του παιχνιδιού

Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή 22/1, θα μάθουμε επιτέλους τι συνέβη ανάμεσα στους δυο παίκτες της κόκκινης ομάδας. Ο λόγος για τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα, που τους έπιασε η κάμερα της παραγωγής σε κρυφά τετ-α-τετ, μέσα σε μια απομακρυσμένη καλύβα στην ζούγκλα.  Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video.

Φυσικά, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός θα κάνει αυστηρή προειδοποίηση για τους κανόνες του παιχνιδιού και η Καρολίνα αναφέρει πως έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια με τον Μάριο. Η τοποθέτηση του Γιώργου Λιανού αφήνει ερωτηματικά για τι θα γίνει σε περίπτωση που επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star, θα έχουμε τρεις νέες εισόδους που θα μοιραστούν στις δυο ομάδες και θα… ανακατέψουν εκ νέου την τράπουλα στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor All Star: Δείτε το trailer

Related posts

Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ 7 χρόνια έναν άστεγο στο σπίτι μου, δίδαξε πολλά σε εμένα και τα παιδιά μου»

Δεν πίνει ποτέ καφέ και δεν τρώει 4 πράγματα: Έτσι διατηρεί η Κατερίνα Λέχου την άψογη σιλουέτα της

Βέφα Αλεξιάδου – Ηλίας Μαμαλάκης: Φωτογραφίζονται μαζί και μας ταξίδεψαν στις γεύσεις των ’90s