Βρείτε τα Γυαλιά Ηλίου που Ταιριάζουν Καλύτερα στο Σχήμα του Προσώπου σας

Διαλέξτε τα τέλεια γυαλιά ηλίου για να ταιριάζουν στο πρόσωπό σας.

Αν το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό, προτιμήστε γυαλιά ηλίου aviators ή τετράγωνους σκελετούς με γωνίες για να προσθέσετε όρια στο πρόσωπό σας.

Αν το πρόσωπό σας είναι οβάλ, οποιοδήποτε σχήμα σας ταιριάζει, αν και προτείνεται ο σκελετός να είναι αρκετά φαρδύς, όσο το πιο φαρδύ μήκος του προσώπου σας.

Αν το πρόσωπό σας είναι τετράγωνο, τότε προτιμήστε στρογγυλεμένους, ελαφρώς καμπυλωμένους σκελετούς. Το πρόσωπό σας έχει ήδη δυνατή δομή, και σκελετοί με αυστηρές γωνίες θα το κάνουν να φαίνεται πιο σκληρό.

Αν το πρόσωπό σας είναι ορθογώνιο, τότε προτιμήστε φακούς που έχουν μεγαλύτερο πλάτος παρά μήκος, αποφύγετε σκελετούς με αυστηρά γεωμετρικά σχήματα, για να μαλακώσουν και εξισορροπήσουν την αυστηρή δομή του προσώπου σας.

Αν το πρόσωπό σας έχει σχήμα καρδιάς, τότε στις αναλογίες του προσώπου σας ταιριάζουν πιο τετράγωνοι σκελετοί. Αποφύγετε φακούς σε σχήμα δακρύου ή σκελετούς με υπερβολική λεπτομέρεια στη κορυφή.

Αν το πρόσωπό σας έχει σχήμα διαμαντιού, σας ταιριάζει οποιοδήποτε σχήμα, αλλά αποφύγετε σκελετούς υπερβολικά στρογγυλεμένους και με αυστηρές γωνίες. Φακοί που έχουν μεγαλύτερο πλάτος πάρα μήκος σας ταιριάζουν καλύτερα.

Αν το σχήμα του προσώπου σας είναι τριγωνικό, τότε σας ταιριάζουν σκελετοί που είναι γεμάτοι στη κορυφή ή φακοί σε σχήμα δακρύου, που θα βοηθήσουν να εξισορροπήσουν το σχήμα του προσώπου. Τετράγωνοι, σκελετοί με γωνίες και με φακούς που έχουν αρκετό πλάτος σας ταιριάζουν επίσης.

Credit: 9gag.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι