Κοστίζουν 50 ευρώ,απογειώνουν το φθινοπωρινό στύλ: Όλες οι fashionistas τρέχουν να προλάβουν τις νέες μπότες της Βίκυς Καγιά

Βίκυ Καγιά | Οι αγαπημένες μπότες της Καγιάς μπορούν να απογειώσουν και το δικό σου look

Η Βίκυ Καγιά ζει μέσα στη μόδα και γνωρίζει καλά τα μυστικά των τάσεων και των συνδυασμών – Από που είναι οι μπότες της και πως μπορείτε με αυτές να απογειώσετε το δικό σας look

Βίκυ Καγιά: Οι high-fashion μπότες που θα φορεθούν πολύ φέτος το χειμώνα

Η παρουσιάστρια του Shopping Star έχει την εμπειρία και το «μάτι» για να ξεχωρίζει τις τάσεις της επόμενης σεζόν και τις φορά πριν γίνουν viral.

Στο ιδιαίτερα δραστήριο Instagram της, η Βίκυ Καγιά αναρτά στιγμιότυπα από τη δουλειά της, backstage, συνεργασίες και φυσικά τα στιλάτα ντυσίματά της.

Πριν περίπου ενα χρόνο, ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram με ένα total H&M look.
poster

Φορούσε ένα στιλάτο μπουφάν-φόρεμα με μανίκια, ένα χακί καπιτονέ πανωφόρι σε στιλ κάπας και ένα ζευγάρι λευκές ψηλές μπότες με τρακτερωτή σόλα.

Πρόκειται για τις μπότες που φορούσαν τότε οι πιο updated fashionistas και εξελίχθηκαν σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της περασμένης σεζόν.

Φέτος, οι lug sole boots, δηλαδή οι μπότες με chunky λαστιχένιο πάτο είναι και πάλι ένα από τα hot trends του χειμώνα και μάλιστα δείχνουν πιο στιλάτες και cool σε λευκό χρώμα.

Μάλιστα, τα H&M μόλις λάνσαραν ένα νέο ζευγάρι λευκές μπότες με λαστιχένιο τρακτερωτό πάτο που θα απογειώσουν τα φθινοπωρινά looks σου. Θα γίνουν ανάρπαστες!

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι