Τρία Πανίσχυρα tips για επιλέξετε το Τζιν που σας ταιριάζει ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να το Δοκιμάσετε

Ανακαλύψαμε τρία απλά βήματα που δε θα χρειαστεί να μπείτε καν στο δοκιμαστήριο να και βρείτε εύκολα και γρήγορα το τζιν των ονείρων σας.

Βήμα 1. Επιλέξτε το μέγεθος

Για να βρείτε το σωστό μέγεθος, πάρτε ένα τζιν, κουμπώστε το, και προσπαθήστε να τυλίξετε τα άκρα της ζώνης γύρω από το λαιμό σας. Αν τα άκρα ενώνονται εύκολα, τότε είναι το μέγεθος σας.

Σημειώστε ότι τα άκρα της ζώνης δεν είναι απαραίτητο να ενώνονται ακριβώς. Αλλά για να είστε σίγουροι, πρέπει να τυλίγεται εύκολα γύρω από το λαιμό σας, χωρίς να σας πνίγει.

Βήμα 2. Προσδιορίστε το πλάτος

Για να το κάνετε αυτό, λυγίστε το χέρι σας στον αγκώνα και σφίξτε τον καρπό σε μια γροθιά. Το χέρι σας θα πρέπει εύκολα να χωράει μέσα σε κουμπωμένο τζιν. Αν ισχύει, τότε η εφαρμογή θα είναι τέλεια. Ακόμα ένα σημαντικό βήμα, και μπορείτε να τρέξετε στο ταμείο.

Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για όσους προτιμούν ένα κλασικό τζιν. Φυσικά, αν το τζιν είναι ψηλοκάβαλο, το χέρι σας δεν θα πρέπει να χωράει εξ ολοκλήρου στη ζώνη.

Βήμα 3. Προσδιορίστε το μήκος

Πιάστε τις άκρες από τα μπατζάκια και τεντώστε το τζιν προς τα πλάγια. Αν η μέση του τζιν βρίσκεται ακριβώς κάτω από το πηγούνι σας – τότε συγχαρητήρια, βρήκατε ό, τι χρειάζεστε!

Μια σημαντική λεπτομέρεια – η μέση πρέπει να είναι ακριβώς κάτω από το πηγούνι σας στο επίπεδο του λαιμού.

Μπόνους για fashionistas: Πώς να καταλάβετε ότι το πόδι σας θα περάσει εύκολα μέσα από το εφαρμοστό τζιν.

Αν θέλετε να μάθετε πόσο εύκολα το πόδι θα σας περάσει μέσα από τα μπατζάκια του στενού παντελονιού – απλά σφίξτε το χέρι σας σε γροθιά και περάστε το χέρι σας μέσα από το παντελόνι (μπορείτε να το περάσετε κατευθείαν μέσα από το μπατζάκι).

Ο καρπός θα πρέπει εύκολα να περνάει μέσα από το μπατζάκι του παντελονιού, χωρίς να το τεντώνει. Μια απλή κίνηση, χωρίς επώδυνο «τράβηγμα» του τζιν στο μέλλον.

3 απλά βήματα και έχετε βρει το ιδανικό τζιν

Credit: Adme

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι