Το Σπίτι Της Κατερίνας Παπουτσάκη Θα Σε Εμπνεύσει Για Ρετρό Ανακαίνιση Με Επιστροφή Στα 80’s

Μοιάζει να έφερε την αισθητική του τηλεοπτικού της σπιτιού από την σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην οποία πρωταγωνιστεί και στο δικό της σπίτι η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Πολλές φορές η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει μοιραστεί κάποιες εικόνες από το σπίτι της, δείχνοντας μας αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία από την διακόσμηση που έχει επιλέξει. Είναι το ιδανικό σπίτι για μία οικογένεια σαν και την δική της, με ρετρό πινελιές που συμβαδίζουν με την καλλιτεχινή της φύση και αποπνέει ζεστασιά, χωρίς ίχνος πολυτέλειας.

Back to the 80’s
Η μονοκατοικία στον Χολαργό στην οποία μένει τα τελευταία χρόνια μαζί με τον σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά και τα δύο τους παιδιά, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, είναι ιδανική για μία οικογένεια. Διαθέτει έναν καταπράσινο κήπο, τόσο για να παίζουν εκείνα, όσο και να μπορούν να υποδέχονται τα καλοκαιρινά βράδια τους φίλους τους. H Κατερίνα λατρεύει τα λουλούδια, γιατί έχει μεταφέρει και ένα μικρό κήπο και εντός του σπιτιού, με τα φυτά εσωτερικού χώρου να βρίσκονται διάσπαρτα στο χωλ, στο σαλόνι της αλλά και στην τραπεζαρία της. «Να ποτίζουμε το μέσα μας χαρά» όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η κατοικία έχει ως δύο κύρια αρχιτεκτονικά στοιχεία, την πέτρα και το ξύλο, εσωτερικά και εξωτερικά. Στο σαλόνι της και σε όλη την έκταση που βρίσκεται το τζάκι σε έναν ανυψωμένο χώρο, υπάρχουν πετρόκτιστα ράφια ενώ όλος ο χώρος είναι λουσμένος στο φως, από τις μεγάλες μπαλκονόπορτες. Εκεί έκανε τις πρόβες της με τους συνεργάτες της και για την προετοιμασία του τελευταίου της τραγουδιού «Αδέσποτο σκυλί» αν και η ίδια λατρεύει τις δύο γάτες της.

Στην προέκταση του σαλονιού, βρίσκεται και το πιάνο, με τον γιο της Μάξιμο να δείχνει πως έχει ταλέντο στην μουσική, αλλά και η μεγάλη ξύλινη βιβλιοθήκη με δεκάδες βιβλία αλλά και δίσκους βινυλίου.

Το γυμνασμένο σώμα της Κατερίνας Παπουτσάκη δείχνει πως ζει τα καλύτερα της χρόνια

Στο χωλ η αισθητική των 80’s είναι εμφανής τόσο με τα φώτα όσο και με τις λιτές πολυθρόνες με το χαρακτηριστικό στυλ και τα πολύχρωμα φωτιστικά δαπέδου και οροφής. «Go vintage» όπως λέει και εκείνη.

Η κουζίνα είναι πάλι με ξύλο και λευκό μάρμαρο, σε πιο μοντέρνα αισθητική και αρκετά λειτουργική για μία μαμά όπως εκείνη. Τα σκεύη κουζίνας είναι τοποθετημένα για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή.

Το σπίτι διαθέτει επίσης άνετα υπνοδωμάτια και ένα playroom για τα παιδιά της. Λιτά, κομψά και με πρόθεση να είναι ένα σπίτι λειτουργικό και παράλληλα cozy. Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί μερικές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια η ηθοποιός στο προφίλ της στο Instagram.

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι