Thigh-High Boots: 32 σύνολα με τις κορυφαίες μπότες για το Φθινόπωρο του 2016. Το #16 Θα το λατρέψετε..!

Οι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο, γνωστές και ως Thigh-High Boots, αποτελούν την κορυφαία τάση στις μπότες και γενικότερα τα παπούτσια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016. Σε δέρμα και σουέτ, φλατ ή με τακούνι, αυτό το είδος υποδήματος θα είναι must για την εποχή.

Φορέστε τις με τα skinny jeans, ταιριάξετε τις με μια μίντι φούστα που τις καλύπτει ή αφήστε ένα μικρό κομμάτι δέρματος να φανεί, συνδυάζοντας τις με μια μίνι φούστα ή ένα σορτσάκι. Μπορείτε αν θέλετε να τις φορέσετε και στην δουλειά, ανάλογα πάντα με το υπόλοιπο σύνολο που θα επιλέξετε.

Το να τις συνδυάσετε με ένα παλτό είναι πάντα μια πολύ καλή ιδέα, όπως επίσης το να τις φορέσετε με ένα πλεκτό φόρεμα. Πολύ ωραίες δείχνουν επίσης και με ένα απλό σύνολο με το αγαπημένο σας jean.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν χρειάζεται οι μπότες να αποτελούν το βασικό στοιχείο του συνόλου σας, ενώ μπορείτε να τις συνδυάσετε και με άλλα αξεσουάρ ή να τις φορέσετε για να δώσετε λίγο φως στο outfit σας.

Δείτε λοιπόν 32 σύνολα με τις κορυφαίες μπότες, Thigh-High Boots, για το Φθινόπωρο του 2016 και πάρτε ιδέες για τις δικές σας μοναδικές εμφανίσεις.

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι