Πανικός στα LIDL: Ποιο προϊόν στα 10€ ενώ στα καταστήματα 100 €. Χαμός στα ταμεία

Ποιο το νέο προϊόν στα LIDL που θα γίνει πανικός;

H Lidl πολύ συχνά το τελευταίο διάστημα δίνει ιδιαίτερο βάρος όχι μόνο στα τρόφιμα και τα άλλα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που βρίσκει κανείς στις προθήκες του, αλλά και σε είδη ένδυσης, που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας.

Αρκεί να θυμηθούμε την πρώτη κολεξιόν «Heidi & The City» του γνωστού μοντέλου Χάιντι Κλουμ αλλά και την πρεμιέρα της δεύτερης κολεξιόν της #LETSCELEBRATE τον Οκτώβριο του 2017.

Το καλοκαιρνό τζάκετ που ανήκει στο fashion brand Esmara της γερμανικής αλυσίδας, έρχεται να ταράξει τα νερά στο χώρο της μόδας καθώς θα πωλείται μόνο έναντι 10,4 ευρώ ή 8,99 λίρες Αγγλίας.

Lidl is selling this gorgeous floral bomber jacket for just £8.99

Το floral bomber jacket της Lidl πωλείται έναντι £8.99

Να σημειωθεί πως όπως συμβαίνει με όλες τις προσφορές της Lidl που δεν ανήκουν στην κατηγορία των τροφίμων, το εν λόγω προϊόν προσφέρεται σε περιορισμένη έκδοση και μόνο για λίγες ημέρες σε βρετανικά

Η επιλογή του συγκεκριμένου ενδύματος πάντως δεν είναι τυχαία. Όπως αναφέρει η βρετανική Sun, ένα ανάλογο τζάκετ προσφέρεται στην τιμή των 110 ευρώ ή £95 στο asos.com, το μεγαλύτερο fashion e-shop με περισσότερα από 35.000 fashion προϊόντα από 870 εταιρείες!

Αυτό είναι το floral bomber jacket της Asos που πωλείται έναντι £95 (100€)

Πηγη:  fimes.gr

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι