Mini ή maxi – ποιο φόρεμα να διαλέξω για ένα ανοιξιάτικο στυλ;

Συνδυάστε το αγαπημένο σας ανοιξιάτικο φόρεμα με επιλεγμένα αξεσουάρ και εντυπωσιάστε με το αέρινο look σας!

Γιατί τα maxi φορέματα θεωρούνται πιο άνετα να φορεθούν την άνοιξη;
Η άνοιξη είναι μια μεταβατική περίοδος που μπορεί κάλλιστα να μας μπερδέψει στο τι να φορέσουμε και αν δεν το κάνουμε σωστά να καταλήξουμε εκτός από κακοντυμένες και με ένα έντονο κρυολόγημα. Μην ανησυχείτε! Υπάρχουν μεταβατικά ρούχα και μάλιστα αρκετά, τόσα όσα χρειάζεται για να καλύψουν και τις ανάγκες της πιο στυλιστικά απαιτητικής γυναίκας. Τέτοια μεταβατικά ρούχα για την άνοιξη είναι και τα maxi γυναικεία φορέματα καθημερινά.

Αν αγαπάτε λοιπόν τα χρώματα, τα μακρύ μήκος σε ρούχα και τις αέρινες εμφανίσεις, τότε δεν θα βαρεθείτε να φοράτε τα γυναικεία φορέματα καθημερινά σε μακρύ μήκος τα οποία ενδείκνυνται για την άνοιξη. Η αέρινη όψη αυτών των φορεμάτων δεν σημαίνει ότι δεν θα σας προστατεύει από αυτό το ανεπαίσθητο αεράκι που συνηθίζεται να υπάρχει κάθε άνοιξη. Αντιθέτως λόγω του μεγάλου μήκους του φορέματος, θα είστε και θα αισθάνεστε προστατευμένη από τυχόν αέρα που μπορεί να υπάρχει.

Αν μάλιστα καταφέρετε ένα maxi ανοιξιάτικο καθημερινό φόρεμα να το συνδυάσετε και με ένα μεσάτο τζιν μπουφάν, τότε δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για το κρύο. Να έχετε βάλει καλά στο μυαλό σας ότι τα περισσότερα γυναικεία φορέματα καθημερινά έχουν φλοράλ μοτίβα και τα πατρόν τους είναι σε άλφα γραμμή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα μονόχρωμο πλισέ φόρεμα ή ένα κρουαζέ φόρεμα με περίτεχνα σχέδια.

Couple wearing skinny jeans and maxi dress walking barefoot in garden

Πώς να συνδυάσετε το mini φόρεμά σας με το δερμάτινο jacket σας;
Όσο περνούν τα χρόνια η μόδα έχει την τάση να απλοποιείται. Αυτό σημαίνει ότι οι πιο loose γραμμές, το oversized, το αέρινο στυλ και φυσικά τα απλά και ανθεκτικά υφάσματα παίρνουν πλέον την θέση που τους αξίζει. Οι γυναίκες έχουν αρχίσει να ντύνονται με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που τους κάνουν να νιώθουν άνετα φορώντας τα, χωρίς να στέκονται πια τόσο πολύ στο κομμάτι θελκτικότητα. Αρχίζουν να εκτιμούν όλα τα χρώματα, χωρίς να στέκονται αποκλειστικά στο μαύρο ή στο άσπρο που παλαιότερα φοριόταν κατά κόρον. Οι γυναίκες επιστρέφουν στα φορέματα σε όλα τα μήκη λόγω της άνεσής τους και της αέρινης όψης τους. αυτά τα φορέματα και συγκεκριμένα τα μίνι, για να τους δώσουν μια πιο rock μορφή, τα συνδυάζουν με δερμάτινα γυναικεία μπουφάν.

Αν για παράδειγμα θέλετε να φορέσετε το μίνι, αέρινο, φλοράλ φόρεμά σας που σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα, συνδυάστε το με αυστηρό, μαύρο, δερμάτινο, biker jacket σας και θα είστε όσο προστατευμένη χρειάζεται από το πιθανό κρύο αλλά και τόσο άνετη όσο μπορεί να σας προσφέρει το φόρεμά σας. Αν επιλέξετε να φοράτε γυναικεία φορέματα καθημερινά θα δείτε ότι θα έχετε πάντα μια σίγουρη λύση για μια περίσταση που δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

Pretty young lady posing at furnished studio. Cute short-haired brunette wearing maxi dress, smiling and moving with closed eyes near window against vintage sofa

Τι θα φορεθεί φέτος την άνοιξη αναφορικά με τα φορέματα;
Τα γυναικεία φορέματα καθημερινά αποτελούν πλέον την εύκολη λύση για κάθε γυναίκα για κάθε περίσταση και για κάθε ώρα της ημέρας. Η εποχή του χρόνου που τα γυναικεία καθημερινά φορέματα έχουν την τιμητική τους είναι σίγουρα η άνοιξη. Την συγκεκριμένη εποχή όλοι έχουμε την τάση να φοράμε όσο το δυνατόν λιγότερα και πιο αέρινα ρούχα, ιδιαίτερα αν έχει προηγηθεί ένας πολύ δύσκολος και κρύος χειμώνας. Αν δεν συνηθίσετε να φοράτε φορέματα, αγοράστε ένα για δοκιμή και θα δείτε τι χάνετε όλα αυτά τα χρόνια που δεν φορούσατε. Επιλέξτε ένα αέρινο, φλοράλ, καθημερινό, μίνι φόρεμα και δεν θα το μετανιώσετε!

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Γυναίκες ήρωες: Αφιέρωμα στις ηρωίδες που κράτησαν όρθια την Ελλάδα στα δύσκολα χρόνια

Collette Divitto | Δεν έβρισκε δουλειά πουθενά επειδή έχει σύνδρομο Down και άνοιξε δική της εταιρεία