Μέσα σε αυτό το Δαχτυλίδι Αρραβώνων είναι κάτι Τόσο Μοναδικό, που θα σας κάνει να λιώσετε.

Μερικές φορές το σχέδιο κοσμημάτων μας φαίνεται σαν μια από εκείνες τις ξεχασμένες τέχνες. Το σχέδιο μόδας ήταν πάντα πιο λαμπερό, ενώ η γραφιστική είναι κάπως πιο διαδεδομένη, και το βιομηχανικό σχέδιο φαίνεται να έχει περισσότερο κύρος. Αλλά όλοι αγαπούν το κόσμημα και σπάνιες φορές δεν εκτιμούν τη δεξιοτεχνία και την αισθητική που κρύβεται σε κάθε κομμάτι κοσμήματος.

Μερικοί σχεδιαστές δημιουργούν καταπληκτική τέχνη, όπως η σχεδιάστρια κοσμημάτων Lyuda. Χρησιμοποιεί λουλούδια και νιφάδες χρυσού για να δημιουργήσει εκπληκτικά κομμάτια.

Η καλλιτέχνης από την Ουκρανία έχει φτιάξει μια συλλογή από κοσμήματα, από δαχτυλίδια περιδέραια μέχρι και αλυσίδες. Συνδυάζει αυτά τα όμορφα πέταλα λουλουδιών με φύλλα χρυσού, εγκλωβίζοντάς τα σε κάθαρη ρητίνη.

Τα λουλούδια είναι όμορφα, αλλά δε κρατάνε για πάντα. Αλλά όταν εγκλωβίζονται με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να τα θαυμάζουμε για πάντα.

Δείτε μερικά από τα κομμάτια της συλλογής παρακάτω και μοιραστείτε αυτή τη μοναδική δουλειά με τους φίλους σας στo Facebook!








Credit: jumblejoy.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι