Η πιο Απίστευτη Επίδειξη Μόδας με τους πιο Στυλάτα Ηλικιωμένα Μοντέλα που έχετε δει Ποτέ!

Στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ο Jean Paul Gaultier παρουσίασε τη συλλογή του με ηλικιωμένα μοντέλα με γκριζαρισμένες μοϊκάνες και φουσκωτά μαλλιά, που φορούσαν ροκ καρό φούστες και biker jackets.

Ο 61χρονος Γάλλος σχεδιαστής έδειξε ότι θέλει να ξεπεράσει τα όρια στέλνοντας 3 ηλικιωμένα μοντέλα στην πασαρέλα.

Ένας άντρας φόρεσε ένα biker jacket με διακοσμητικά και μία καρό φούστα μαζί με κολάν και μπότες σε στιλ Doc Marten. Φόρεσε επίσης έναν τεράστιο κρίκο στη μύτη και έντονο μαύρο αϊλάινερ στα μάτια. Σε κάποια φάση κράτησε την ομπρέλα του ψηλά σε επιθετική πόζα για τους φωτογράφους.

Οι γυναίκες από την άλλη ήταν ντυμένες σε διαστημικούς ασημένιους τόνους που ταίριαζαν με τα εντυπωσιακά χτενίσματα τους. Η 56χρονη Catherine Loewe, μοντέλο, με φουσκωτά μαλλιά φορούσε γυαλιστερή καμπαρντίνα, κολλητό μπλουζάκι με πούλιες, ασημένια ζώνη και ασορτί κολάν.

Μη θέλοντας να δείξει ότι κάνει ηλικιακές διακρίσεις, ο Gaultier έφερε και 3 χαριτωμένα παιδιά στην παρουσίαση του.

Ένα κοριτσάκι ήταν ντυμένο σαν βασίλισσα της Αγγλίας με στέμμα και κρατούσε το χέρι μιας γυναίκας καθώς περπατούσε επιδεικνύοντας ένα φόρεμα του Gaultier. Εντωμεταξύ, δύο αγόρια έμοιαζαν με Βρετανούς punk του ’70 σε στιλ Sid Vicious, φορούσαν biker jackets και είχαν τα μαλλιά τους μοϊκάνα.

Η κολεξιόν πάντρεψε το διάστημα με τη βρετανική punk προσθέτοντας διαστημικά κράνη στην σημαία της Αγγλίας.

Η επίδειξη διοργανώθηκε στο Escape Oscar Niemeyer και περιείχε κομμάτια από την αντρική, την παιδική και τη γυναικεία συλλογή του. Παρευρέθηκαν επίσης και διάσημοι σταρ, όπως η Rihanna και η Beth Ditto.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι