Η Eπόμενη Εγχείρηση που Θα κάνει η Ανθρώπινη κούκλα του Ken θα σας Σοκάρει. Δεν Φαντάζεστε ΤΙ θα βγάλει Μέσα από το Σώμα του

Picture Shows: Rodrigo Alves December 02, 2017 Celebrities arrive at the Essex TV Awards 2017 held at Epping Hall in Epping, London, England, UK. Non Exclusive WORLDWIDE RIGHTS Pictures by : Flynet Pictures © 2017 Tel : +44 (0)20 3551 5049 Email : info@flynetpictures.co.uk

Έχει υποβληθεί σε περισσότερες από 50 πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις και έχει δαπανήσει περίπου 400,000 δολάρια για τις επεμβάσεις του.

Αλλά αυτό δεν έχει αποτρέψει την ανθρώπινη κούκλα Ken από την πραγματοποίηση περισσότερων χειρουργικών επεμβάσεων, δεδομένου ότι πρόκειται να βρεθεί ξανά κάτω από το μαχαίρι τον Ιανουάριο – αυτή τη φορά, για να αφαιρέσετε έξι πλευρά.

Αυτό του ήρθε σε μια απεγνωσμένη προσπάθειά του να χάσει βάρος, καθώς ο 34χρονος αποκάλυψε ότι αισθάνεται «ασχημάτιστος και μεγάλος» για μια ταινία στην Ινδία.

Εκφράζοντας τις ακραίες προσπάθειές του να χάσει κιλά, ο Rodrigo Alves, δήλωσε στο MailOnline: «Τον τελευταίο καιρό έχω την αίσθηση ότι το σώμα μου επιστρέφει στο όπως ήταν πριν από τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις… ασχημάτιστος και μεγάλος!»

Στην προσπάθειά του να καταπολεμήσει το φορτίο του, αποκάλυψε: «Έχω πάρει την απόφαση να αφαιρέσω μερικά πλευρά μου στις αρχές Ιανουαρίου».

Επίσης, ομολόγησε ότι προσπαθεί να πείσει τον χειρουργό να αφαιρέσει δύο ακόμη πλευρά, για να πάρει μέρος στο Beverly Hills.

Προκειμένου να προετοιμαστεί για την επέμβαση, εξήγησε ότι αναγκάζεται να ακολουθήσει μια αυστηρή ρουτίνα γυμναστικής και αναμένεται επίσης να φοράει ένα κορσέ όλο το εικοσιτετράωρο.

Με στόχο να «έχει μια μικροσκοπική μέση», η προσωπικότητα της τηλεόρασης θα εισαγάγει μια αποκλειστική γραμμή μόδας, η οποία θα περιλαμβάνει «unisex double breasted blazers».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Rodrigo έχει στόχο την απώλεια βάρους τους τελευταίους μήνες, καθώς ακολούθησε ένα χαλαρωτικό πλάνο αποτοξίνωσης στην Ινδία στις αρχές Νοεμβρίου.

Είπε ότι η εμπειρία άλλαξε τη ζωή του για πάντα, φόρεσε αθλητικά μικροσκοπικά τυρκουάζ μαγιό για μια φωτογράφισή του στην τροπική χώρα, όπου τον έδειχνε να χαλαρώνει δίπλα στην πισίνα.

Ο Rodrigo παρουσιάστηκε φορώντας το ρούχο με την κουκούλα του και αργότερα κατέβασε την κουκούλα και μπήκε στο νερό, επιδεικνύοντας την μεγάλη επίδραση της αποτοξίνωσης.

Αποκάλυψε ότι έπινε μόνο υγρά για δύο εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων κατέγραφε επίσης σκηνές για ένα καμεό σε ταινία του Bollywood.

«Έχω περάσει δύο εβδομάδες μόνο με τσάι – χωρίς στερεά ή αλκοόλ. Πήγα σε ένα σπα που κάνοντας ολιστικές θεραπείες που έχουν αλλάξει τη ζωή μου. Αυτή η εμπειρία με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα στη ζωή».

«Ο επόμενος προορισμός μου είναι το Μιλάνο, όπου επιστρέφω για μία ώρα ζωντανά στο Domenica Live». Φωτογραφίες από το σκηνικό της ταινίας Bollywood που πρωταγωνίστησε, αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός Δανέζου πρίγκιπα.

«Παίζω έναν Δανό πρίγκιπα που είναι ένας από τους φιλοξενούμενους σε ένα βασιλικό Ινδικό γάμο, ο οποίος είναι πολύ πλούσιος και φανταχτερός.

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια τέτοια εκπληκτική παραγωγή και θα περιμένω να δω το τελικό υλικό στις μεγάλες οθόνες το επόμενο έτος».

«Έχω κλείσει τη χειρουργική επέμβαση για να αποκτήσω μικρότερη μέση, έτσι ώστε τα blazers μου να μου ταιριάζουν σωστά».

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι