Γνωρίστε τις Νεαρότερες Δισεκατομμυριούχους του Κόσμου και τον Υπερβολικό Τρόπο Ζωής τους!

Τι κάνατε όταν ήσασταν 19 ή 20; Ήσασταν ακόμα πανεπιστήμιο, κάτι που πλήρωναν οι γονείς σας; Τώρα που είστε; Προσπαθείτε ακόμα να τα βγάλετε πέρα; Οπότε όταν δείτε τι παιδιά υπάρχουν εκεί έξω και ενώ είναι ακόμα πιτσιρίκια, είναι πιο πλούσιοι από ότι θα μπορέσουμε να γίνουμε ποτέ, τι σκέφτεστε;

Η Alexandra & η Katharina Andresen για παράδειγμα είναι αδερφές από τη Νορβηγία και είναι ήδη δισεκατομμυριούχοι – ναι, καλά ακούσατε.

Αλλά πριν αρχίσετε να ζηλεύετε, σκεφτείτε πως δεν ευθύνονται για τα πλούτη τους. Είναι πλούσιοι από τη γέννησή τους. Ο πατέρας τους έδωσε στην κάθε μία από 42% από την οικογενειακή επιχείρηση, κάτι που σημαίνει πως τους ανήκουν περίπου $1,2 δις. Ακραίο ε; Παρόλο όμως που είναι τόσο πλούσιες, συνεχίζουν ακόμα να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να γίνονται πρωτοσέλιδο.

Η Katharina σπουδάζει σε πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ και η αδερφή της διαγωνίζεται σε ιππικούς αγώνες σε όλη την Ευρώπη.

Με μια πρώτη ματιά στους λογαριασμούς τους στο Instagram, φαίνονται σαν συνηθισμένα κορίτσια, κάτι που θεωρούμε πολύ ωραίο. Και πάλι όμως θα θέλαμε να ζούμε τη ζωή τους.

Εάν τώρα νιώθετε κάπως στα χαμένα, σκεφτείτε τι θα κάνετε εάν δεν υπήρχαν χρήματα. Όπως και να έχει βέβαια, η προσγείωση στην πραγματικότητα θα είναι λίγο απότομη.

Credit: viralthread.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι