Γνωρίστε την Πιο καλοντυμένη Πιτσιρίκα του Instagram και τον Περήφανο Μπαμπά της!

4 χρόνια πριν ο Pete Fuentes, ο σύντροφος του Jason και η κορούλα του Harlow Herbison-Fuentes μετακόμισαν στην Αυστραλία από το Λος Άντζελες. Ο Pete δεν δούλευε κι έτσι αποφάσισε να αρχίσει να βγάζει φωτογραφίες με την κόρη του, με σκοπό να θυμάται αυτές τις στιγμές αργότερα.

Όταν ανακάλυψε το Instagram δημιούργησε το προφίλ “The Daddy Fashion Stylist”, το οποίο έχει πλέον πάνω από 111.000 followers χάρη στις φωτογραφίες της κόρης του με διάφορα ντυσίματα.

“Το να ντύνω την Harlow δεν ήταν κάτι καινούριο για μένα, αφού το κάνω από τότε που ήταν μωρό. Το όνομα του προφίλ στο Instagram είναι ένα παιχνίδι λέξεων. Daddy γιατί είμαι μπαμπάς, Fashion γιατί αγαπώ τη μόδα και Stylist γιατί είμαι ο στιλίστας της Harlow.”

Παρ’όλο που δεν είναι επαγγελματίας στιλίστας, αλλά ένας κανονικός μπαμπάς, λέει ότι αυτή είναι η πιο ικανοποιητική δουλειά που έχει κάνει.

Λέει ότι αν και στη Harlow αρέσει να ποζάρει για τις φωτογραφίες, δεν έχει καταλάβει ακόμα τι είναι το Instagram και ότι όλο αυτό δεν είναι κομμάτι της καθημερινής τους ζωής.

“Τις περισσότερες φορές απλά τραβάω μια φωτογραφία, και σπάνια πετυχαίνω μία καλή, την οποία αποφασίζω να ανεβάσω”, λέει ο Fuentes.

“Στις λίγες φορές που οι φωτογραφίες μας έχουν να κάνουν με τη δουλειά, σκέφτομαι πρώτα τις ανάγκες της Harlow. Αν δεν θέλει να φωτογραφηθεί, τότε δεν φωτογραφίζεται.”

“Πρέπει να διασκεδάζει και πάντα διασκεδάζει. Τη μέρα που θα σταματήσει να διασκεδάζει, θα σταματήσει και όλο αυτό. Είναι τόσο απλό. Το καλό είναι ότι βγάζει χρήματα και τα αποταμιεύουμε σε ένα λογαριασμό για να μπορέσει μια μέρα να κάνει ό,τι θελήσει.”

Ο Fuentes λέει ότι τα αγαπημένα του ντυσίματα για τη Harlow είναι αυτά που είναι άνετα και λειτουργικά.
“Ανυπομονώ να κρυώσει λίγο ο καιρός και να φοράει σκούρα κολλητά τζιν και μια κόκκινη κάπα”

“Στην Harlow αρέσουν τα φορέματα, κάτι που εξηγεί γιατί τα φοράει στις περισσότερες φωτογραφίες. Μου αρέσει που της αρέσουν. Είναι πολύ girly.”

Ο Fuentes λέει ότι έχει εμπνευστεί από την Kourtney Kardashian, η οποία είναι η “επιτομή του γονιού”.

“Είναι τόσο καλή μαμά, και παράλληλα είναι είδωλο χάρη στο στιλ της και επιχειρηματίας. Την ακολουθώ πιστά”, λέει. Ο Fuentes λέει ότι εκείνος και η κόρη του είναι πολύ δεμένοι – κάτι που φαίνεται από τις δημοσιεύσεις τους.

“Λέμε ο ένας στον άλλο σ’αγαπώ όλη μέρα. Μια μέρα δεν ολοκληρώνεται χωρίς πολλές πολλές αγκαλιές”, λέει.

“Νιώθουμε τόσο τυχεροί που έχουμε αυτό το κοριτσάκι που είναι όμορφο μέσα-έξω. Είναι ευγενική, στοργική και συμπονετική, είμαστε πραγματικά τυχεροί.”

Ο Fuentes λέει ότι αν και το προφίλ του έχει εκτοξευθεί, νιώθει ότι έχει πολλά ακόμα να κάνει, και στο χώρο της παιδικής μόδας, αλλά και γενικότερα. 

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι