Αυτή η Γυναίκα θα σας Αποδείξει ότι το Μέγεθος των Ρούχων δεν έχει Καμία Σημασία στην Πραγματική Ζωή

Τα ψώνια για ρούχα μερικές φορές είναι εκνευριστικά, ειδικά για τις γυναίκες. Όλοι συμφωνούμε ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το το να παίρνεις ένα παντελόνι στο μέγεθος σου στο δοκιμαστήριο και να ανακαλύπτεις ότι δεν σε κάνει.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην Katie, Instagrammer από την Ουάσιγκτον, η οποία μίλησε στα κοινωνικά δίκτυα για να αποδείξει στις γυναίκες ότι το μέγεθος των ρούχων δεν είναι κάτι που πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά.

Σε αυτή την φωτογραφία η Katie φοράει το ίδιο μέγεθος και στιλ παντελονιού στο ίδιο μαγαζί, ωστόσο της κάθονται πολύ διαφορετικά.

Δείτε τι είπε γι’αυτό στα κοινωνικά δίκτυα:

«Τα μεγέθη είναι πολύ χαζομάρα. Αυτά τα δύο είναι χαμηλοκάβαλα κολάν μεγέθους 10 από το ίδιο μαγαζί. Στην κυριολεξία, το ίδιο μαγαζί, κόψιμο, μέγεθος, κλπ. Το ένα ήταν πολύ μεγάλο και το άλλο δεν μου έμπαινε καν. Τι; Ο λόγος που το μοιράζομαι αυτό είναι…

Αν βρεθείτε ποτέ σε δοκιμαστήριο, έτοιμες να βάλετε τα κλάματα επειδή κάτι δεν σας κάνει (το έχουμε περάσει όλες αυτό, κι εγώ το ίδιο… εκατομμύρια φορές… ρωτήστε την μαμά μου), θυμηθείτε αυτή την φωτογραφία.»

Πρόκειται για μία τεχνική μάρκετινγκ. Οι εταιρίες φτιάχνουν ρούχα του ίδιου μεγέθους, αλλά αλλάζουν τις ταμπέλες, για να νομίζουμε ότι φοράμε μικρότερο μέγεθος. Αλλά τελικά αυτό δεν αυξάνει την αυτοπεποίθηση – μάλλον μας εκνευρίζει.

Επίσης, είπε κάποια πολύ σωστά πράγματα που πρέπει να ακούσουν οι γυναίκες:

«Υπάρχουν φορές που φοράω small, άλλες φορές που δεν μπαίνω καν στο large, μερικές φορές το 10 μου πέφτει και άλλες δεν ανεβαίνει καν στα μπούτια μου.

Τα μεγέθη είναι χαζά. Κανείς δεν θα ξέρει αν ανεβήκατε ή πέσατε νούμερο, εξαιτίας του κοψίματος, του στιλ ή των λάθος μεγεθών σε ένα μαγαζί. Έχετε μεγαλύτερη σημασία από το να χωράτε στο μικρότερο μέγεθος. Η αξία μας δεν θα έπρεπε ποτέ να προέρχεται από έναν αριθμό… στην ζυγαριά ή στα ρούχα μας.»

Έχει δίκιο, οι αριθμοί δεν μετράνε. Δείτε πόσο υπέροχη δείχνει.

Πλέον ενθαρρύνει τους followers της με σέλφι στο γυμναστήριο και μηνύματα.

«Όταν το κίνητρο και οι λόγοι για να κάνεις γυμναστική βασίζονται στο πώς αισθάνεσαι και όχι για να αναπληρώσεις γι’αυτό που έφαγες ή για να χάσεις κιλά στην ζυγαριά, τότε δεν υπάρχει δυσκολία.»

Σύμφωνα με έρευνα, το σημερινό νούμερο 8 στα φορέματα αντιστοιχεί στο 16 το 1958, αποδεικνύοντας ότι όντως τα νούμερα πέφτουν με τον καιρό.

Δείτε τους πιο πρόσφατους πίνακες:

Τι σημαίνει αυτό για τις γυναίκες;

Σημαίνει ότι τα μεγέθη είναι εντελώς αυθαίρετα ανάμεσα στις εταιρίες (ακόμα και μέσα στην ίδια εταιρία). Επίσης, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα σώματα μας.

Ναι, καλά το διαβάσατε. Αυτός ο μικρός αριθμός στο εσωτερικό των ρούχων μας δεν αντιπροσωπεύει το ακριβές μέγεθος μας.

Την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια και θα εκνευριστείτε επειδή δεν σας κάνει τίποτα, πάρτε βαθιά ανάσα και θυμηθείτε ότι αυτό δεν είναι πρόβλημα!

Credit: Diply

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι