Αυτές οι 2 Μαμάδες αποφάσισαν να δοκιμάσουν τα Μαγιό που είναι Φέτος στη Μόδα. Αυτό που Ανακάλυψαν; Έχει γίνει Viral!

Είναι η εποχή που φοράμε τα μαγιό και για πολλές γυναίκες αποτελεί πονοκέφαλο η επιλογή του κατάλληλου μαγιό για τον σωματότυπό τους. Η Kirsten Hensley και η Jen Smedley έρχονται όμως για να μας βοηθήσουν σε αυτό.

Οι δύο αστείες μητέρες πρωταγωνιστούν στην χιουμοριστική σελίδα που έχουν δημιουργήσει στο Facebook με όνομα Imomsohard, όπου δημοσιεύουν αστεία βιντεάκια και δημοσιεύσεις για τη ζωή τους ως μητέρες.  Η Kirsten και η Jen έχουν μεγάλο φανατικό κοινό που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ακόλουθους και πρόσφατα δημοσίευσαν ένα βιντεάκι για τις επιλογές με μαγιό που έχουν να επιλέξουν οι μητέρες. Το βίντεο έχει ήδη πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές!

«Τι είναι όλα αυτά τα κοψίματα; Η ιδέα δεν είναι να τα κρατάς όλα μέσα;» παραπονιέται η Kirsten φορώντας το μαύρο μαγιό. «Φαίνεται λες και πιέζεις κάτι σε μια ρακέτα του τένις».

«Φαίνεται λες και αυτό το μαγιό το σχεδίασε ο …» η Jen κάνει μια παύση, ψάχνοντας το κατάλληλο όνομα. «Τον Σπάιντερμαν;» μαντεύει η Kirsten. Δοκιμάζει τη μαμαδίστικη φωνή της:

«Βγες έξω από το νερό! Δεν συνοδεύεσαι!» φωνάζει στο φανταστικό παιδί της. «Δε μπορείς να επιβάλλεις πειθαρχία φορώντας αυτό.
Ούτε η Jen έχει ενθουσιαστεί με το δικό της μαγιό.

«Αυτό το μαγιό με κάνει να δείχνω ότι έχω τέσσερα οπίσθια!» Στη συνέχεια, η Kirsten και η Jen αποφασίζουν να φορέσουν τα κανονικά μαγιό τους.

«Έτσι είναι η πραγματική ζωή,» λέει η Jen.

«Έτσι πάω στη παραλία,» λέει η Kirsten. «Τα παιδιά μου νομίζουν ότι είμαι φοβερή.»

Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο με τις αστείες μαμάδες να δοκιμάζουν μαγιό:

Credit: Shareably

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι