7 Νέες Τάσεις της Μόδας που θα Σαρώσουν μέσα στο 2017. Η 6η Κάνει ήδη Θραύση!

Το 2017 μόλις ξεκίνησε, αλλά οι σχεδιαστές ήδη ξέρουν τι θα φορεθεί τους επόμενους 12 μήνες.

Αποφασίσαμε να απλοποιήσουμε το έργο σας και διαλέξαμε τις καλύτερες τάσεις της μόδας που θα φορεθούν φέτος, έτσι ώστε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας.

Βολάν και δαντέλες

Η θηλυκότητα και η κομψότητα επιστρέφουν και πάλι στη μόδα φέτος. Τι θα μπορούσε να είναι πιο θηλυκό από ημιδιάφανα φορέματα με δαντέλα, ευάερα και παιχνιδιάρικα βολάν; Μην φοβάστε να προσθέσετε λίγη ελαφρότητα στην εμφάνισή σας, επιλέγοντας κάτι από αυτά.

Καλοκαιρινά σχέδια

Τα έντονα φλοράλ σχέδια μας φτιάχνουν τη διάθεση και μπορείτε να τα φοράτε ακόμα και όταν έξω ο καιρός είναι βροχερός ή κάνει κρύο. Σχέδια με λουλούδια σε bomber jacket, σε φορέματα, φούστες ή πουκάμισα μας θυμίζουν το καλοκαίρι.

Κομψό αθλητικό στυλ

Το Sport-chic στυλ το λατρεύουν εδώ και καιρό οι fashionistas σε όλο τον κόσμο, χάρη στην ευελιξία και την ευκολία του. Το πιο βασικό είναι να μην ξεχάσουμε τους βασικούς κανόνες για την επιλογή αυτού του στυλ: Δεν συνδυάζεται με πάνω από 3 διαφορετικά χρώματα, αποφύγετε τα έντονα λογότυπα, μην φοράτε πολλές στρώσεις ρούχων και αποφύγετε τις περιττές λεπτομέρειες.

Κοντές μπλούζες

Φαίνεται ότι μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι οι κοντές μπλούζες επιστρέφουν στη μόδα και πάλι. Τα crop top και τα top που θυμίζουν μπουστάκι συνδυάζονται σχεδόν με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας: παντελόνια, φούστες, σορτς.

Ρίγες

Ίσως μία από τις πιο σημαντικές τάσεις στον κόσμο της μόδας για αυτό το έτος είναι οι ρίγες. Σε παντελόνια, φορέματα, τσάντες, μπλούζες – οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν τολμηρές ρίγες σχεδόν παντού. Για την εξισορρόπηση της εμφάνισης, συνδυάστε τις ρίγες με πιο κλασικά και ήπια στοιχεία της γκαρνταρόμπας.

Χακί χρώμα

Για πολλά χρόνια, τα φορέματα σε στρατιωτικό στυλ δεν έβγαιναν από τα εξώφυλλα των περιοδικών μόδας. Στην επόμενη σεζόν, το χακί επιστρέφει πιο δυναμικά, και θυμίζει στρατιωτικές στολές.

Όλες οι αποχρώσεις του ροζ

Σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο συμφωνούν ομόφωνα ότι όλες οι αποχρώσεις του ροζ θα είναι κυρίαρχη τάση για το 2017.

Credit: Adme

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι