7 Άκρως Ντροπιαστικές Τάσεις της Μόδας που ΠΡΕΠΕΙ να Εξαφανιστούν Αμέσως. Η Τελευταία είναι Επιεικώς Απαράδεκτη!

Έχουμε δει κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες τάσεις της μόδας τα τελευταία χρόνια. Παρ’όλο που κάποιες αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, κάποιες πρέπει να γυρίσουν στο παρελθόν (ή στα σκουπίδια), εκεί όπου ανήκουν. Δείτε μερικές τάσεις της μόδας που θα προτιμούσαμε να μην ξαναδούμε.

1. Παντελόνια που κρέμονται χαμηλά

Αγόρια, ήρθε ο καιρός να σηκώσετε τα παντελόνια σας. Αυτή η τάση έμεινε μαζί μας για πολύ καιρό και τα αγόρια νόμιζαν ότι μας ενδιάφερε να δούμε τα Calvin Klein εσώρουχα τους και τους ίδιους να περπατάνε σαν πιγκουίνοι. Ωστόσο, ο νόμος έχει λάβει μέτρα προκειμένου να εξαφανιστεί αυτή η τάση: στο New Jersey μπορεί να δοθεί πρόστιμο ως και 1.000 δολάρια σε κατ’επανάληψη παραβάτες.

2. Βάτες

Αρχικά ήρθαν στην μόδα το 1930 για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση αδύνατης μέσης και έχουν επιστρέψει πολλές φορές, με πιο αξιοσημείωτη την επιστροφή τους το ’80. Πιστεύουμε ότι καλό θα ήταν να τις αφήσουμε εκεί.

3. Κολάν σαν παντελόνια

Ακόμα μία τάση από το ’80. Τα κολάν έκαναν το άτομο να φαίνεται πιο αδύνατο – όταν φοριούνταν κάτω από φόρεμα ή φούστα. Ωστόσο, από τότε έχουν μετατραπεί σε εναλλακτική για τα παντελόνια, αφήνοντας τα εσώρουχα πλήρως εκτεθειμένα μέσα από το ημιδιαφανές ύφασμα.

4. Μυτερά παπούτσια

Αυτά τα μεσαιωνικά παπούτσια θεωρούνταν σύμβολο κύρους στην εποχή τους, παρ’όλο που ήταν τόσο μη πρακτικά που δημιουργήθηκαν νόμοι για να καθοριστεί το πόσο μακριά θα μπορούσαν να είναι. Νομίζουμε ότι θα ήταν καλύτερο να μείνουν στον μεσαίωνα.

5. H χαίτη

Το απόλυτο λουκ του ’70, με κοντά μαλλιά μπροστά και μακριά πίσω δεν έδειχνε καλό σε κανέναν. Κάποιοι προσπάθησαν να το υιοθετήσουν με ειρωνικό τρόπο, αλλά έχουμε να πούμε ότι πρέπει να απλά να το κόψουν. Δεν πάει σε κανέναν.

6. Φαρδιά παντελόνια

Αυτά τα φαρδιά παντελόνια τα φορούσε ο MC Hammer και από τότε έχουν γίνει δημοφιλή ανάμεσα στα νεαρά κορίτσια που περιμένουν στην ουρά του Starbucks για ένα λάτε με γεύση κολοκύθα.

7. Κρινολίνο

Αυτό το είδος φούστας φοριόταν το 1800 και έκανε τις γυναίκες να δείχνουν ότι είχαν αδύνατη μέση και μεγάλο ποπό. Ωστόσο, δεν μπορούσαν να καθίσουν ή να περάσουν από την πόρτα. Προκάλεσαν μεγάλη βλάβη στους γοφούς τους, γι’αυτό χαιρόμαστε που αυτή η τάση ανήκει στο παρελθόν!

Credit: BrightSide

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι