5+1 Φανταστικές Συμβουλές για το Ντύσιμο που θα σας κάνουν να Φαίνεστε 5 Χρόνια Νεότερες

Πολλές από εμάς δεν θα αφήναμε την ευκαιρία να φανούμε λίγο νεότερες – ακόμη και κατά 5 χρόνια! Λοιπόν θα σας δείξουμε 6 πρακτικούς τρόπους που μπορείτε να εφαρμόσετε για να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας ώστε να μοιάζετε πως έχετε “χάσει” μερικά χρόνια.

Να είστε τολμηρές
Φαίνεται ότι η εμμονή μας να δείχνουμε εμφανίσιμες μερικές φορές μας οδηγεί να φαινόμαστε λίγο βαρετές και ντεμοντέ. Όποια και αν είναι η ηλικία σας, μπορείτε πάντα να είστε λίγο τολμηρές με τα αξεσουάρ που φοράτε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε ένα απρόσμενο στοιχείο στο ντύσιμό σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα φωτεινό κασκόλ, μία φούστα ή μπλούζα με μία ασυνήθιστη στάμπα.

Δυναμισμός
Ένα απλό ριγέ μπλουζάκι μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο χαρούμενες και πιο δραστήριες. Σε αυτήν την περίπτωση, η προτίμησή σας πρέπει να είναι ένα με στενές οριζόντιες ρίγες, καθώς οι μεγαλύτερες ρίγες θα σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη. Τα ρούχα με σχέδια θα έχουν επίσης την ίδια επίδραση στην εμφάνισή σας.

Δώστε έμφαση στο στυλ σας
Προσθέστε αξεσουάρ για να αφήσετε τον πραγματικό εαυτό να λάμψει. Ένα μεγάλο κολιέ, ένα μεγάλο ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα βραχιόλι θα ξεχωρίσουν ιδιαίτερα.

Φωτίστε το πρόσωπό σας
Όσο πιο φωτεινό φαίνεται το πρόσωπό σας, τόσο νεότερη θα φαίνεστε. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για να φωτίσετε το πρόσωπό σας είναι να φορέσετε κάτι με λευκό γιακά. Μία πόλο μπλούζα για παράδειγμα.

Είναι θέμα χρώματος
Τα χρωματιστά ρούχα, όπως το κίτρινο, το πράσινο της μέντας και το κόκκινο, μπορούν να κάνουν θαύματα στο να δείχνετε νεότερες. Αυτό μπορεί να είναι ένα φόρεμα, μία φούστα ή και μία μπλούζα. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερα να μην φοράτε κάποιο σχέδιο.

Φορέστε το τζιν σας
Τα τζιν είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε έμφαση στις καμπύλες σας και να κρύψετε τις ατέλειές σας και θα πρέπει να αποτελεί ένα βασικό κομμάτι στη ντουλάπα του καθενός. Είναι νεανικά και έτσι μπορούν να κρύψουν ένα-δύο χρόνια από την εμφάνισή σας.

Μερικές ακόμα χρήσιμες συμβουλές
1. Επιλέξτε ρούχα και αξεσουάρ από φυσικά υλικά με επίπεδη επιφάνεια. Τα τσαλακωμένα, καθώς και τα υπερβολικά σφιχτά είδη ένδυσης μπορεί να τονίσουν τις ρυτίδες, ειδικά αν μιλάμε για μπλούζες, σακάκια, κασκόλ και άλλα πράγματα που έρχονται κοντά στο πρόσωπο. Τα ενδύματα από τουίντ και άλλα παρόμοια υλικά μπορεί επίσης να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες.

2. Μείνετε μακριά από τη μονοχρωμία και τα σετ ρούχων, όπως μια μπλούζα με το ίδιο ακριβώς στυλ με τη φούστα ή το παντελόνι σας. Το μόνο μέρος που απαιτείται μια τέτοιου είδους ένδυση είναι στο γραφείο. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, επιλέξτε ρούχα που είναι παρόμοια, αλλά όχι ταυτόσημα ως προς το ύφος και το υλικό.

3. Τα μαύρα, τα γκρι και τα μπεζ ρούχα δεν πρέπει να κυριαρχούν στην εμφάνισή σας. Φορώντας ένα μόνο κομμάτι από οποιοδήποτε από αυτά τα χρώματα είναι αρκετό.

Credits: Bright Side

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι