5 Style αθλητικών παπουτσιών που χρειάζεσαι για το 2015!

Εκτός από τις γόβες, τα σανδάλια και τα φλατ πέδιλα σου και αυτό το καλοκαίρι χρειάζεσαι αθλητικά παπούτσια για να κολακέψουν τα πόδια σου!

Αθλητικά παπούτσια πόλης

Οι αγαπημένες σου εταιρείες με τα επώνυμα αθλητικά παπούτσια έχουν σίγουρα ένα section που λέγεται παπούτσια πόλης. Εκεί θα βρεις αθλητικά που μπορείς να φορέσεις στη βόλτα, στο καφέ και σε ένα χαλαρό ποτό. Δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα σου!

Δες περισσότερα αθλητικά παπούτσια εδώ!

Υποδήματα τρεξίματος ή αλλιώς παπούτσια με αερόσολα

Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερες από εμάς ξεκινάμε εντατικά το γυμναστήριο και τα πρωινά, μεσημεριανά και απογευματινά jogging. Μην αμελήσεις να αγοράσεις ειδικά παπούτσια τρεξίματος! Απορροφούν τους κραδασμούς και προστατεύουν γόνατα και μέση.

Μπορείς να βρεις όμορφα και οικονομικά Nike παπούτσια εδώ!

Γυναικεία αθλητικά με διπλό πάτο και loafers

Για τις γυναίκες που αγαπούν τα φλατ παπούτσια, αλλά τους αρέσει και το έξτρα ύψος που δίνει η πλατφόρμα, τα δίπατα αθλητικά έχουν σχεδιαστεί για αυτές. Σε εσένα που αρέσει το στυλ αλλά όχι ο διπλός πάτος επέλεξε loafers σε nude αποχρώσεις ή με πολύχρωμα prints.

Αθλητικά με τακούνι για stylish γυναίκες

Είσαι μια γυναίκα που αγαπάει το αθλητικό λουκ και έχεις χιλιάδες κολάν στη συλλογή σου. Ταίριαξε τα με ένα ζευγάρι ψηλά αθλητικά παπούτσια και θα κλέψεις την παράσταση!

Πάνινα αθλητικά και για το καλοκαίρι του 2015

Το κλασσικό, αγαπημένο και universal πάνινο παπούτσι δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου! Είτε πρόκειται για το κλασσικό converse, είτε για οποιοδήποτε πάνινο παπούτσι που μπορείς να βρεις σχεδόν παντού(Zara, Bershka, H&M, κλπ.) σίγουρα θα σε συνοδέψει πιστά στις διακοπές σου.

Όλα τα είδη καλοκαιρινών αθλητικών που προαναφέρθηκαν μπορείς να τα βρεις στα κατά τόπους καταστήματα ή αν είσαι κορίτσι της τεχνολογίας δοκίμασε τα site τα οποία προανέφερα παραπάνω και σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις!

[via]

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι