5 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε, Πριν Αγοράσετε Καινούργια Παπούτσια. Το 3ο το κάνουμε ΟΛΕΣ Λάθος!

1. Να ψωνίζετε την κατάλληλη στιγμή: το βράδυ.

Ναι, υπάρχει σωστός και λάθος χρόνος για να ψωνίσετε παπούτσια και αποδεικνύεται ότι η κατάλληλη στιγμή, είναι το βράδυ. Τα πόδια σας είναι ελαφρώς πιο πρησμένα το βράδυ, συγκριτικά με το πρωί. Εάν αγοράσετε παπούτσια το βράδυ, θα είστε σίγουροι ότι θα είναι άνετα όλη μέρα, ενώ αν αγοράσετε το πρωί, κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να αισθανθείτε άβολα.

2. Ψάξτε για το σωστό μέγεθος και τη σωστή εφαρμογή.

Ακριβώς όπως και με τα τζιν, τα φορέματα και οτιδήποτε άλλο φοράμε, το μέγεθος των παπουτσιών μας διαφέρει από μάρκα σε μάρκα. Για το λόγο αυτό, επειδή φοράτε το νούμερο 37 σε ένα παπούτσι, δεν σημαίνει ότι θα πάτε σε ένα κατάστημα και θα αγοράσετε κατευθείαν το 37. Προσπαθείτε πάντα να επιλέγετε αυτό που σας ταιριάζει πραγματικά στο πόδι σας.

3. Να μετράτε τα πόδια σας κάθε δύο χρόνια.

Ναι, κάθε δύο χρόνια – ακόμη και αν είστε ενήλικας. Η εγκυμοσύνη μπορεί να επηρεάσει το μέγεθος των παπουτσιών σας, αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε κάνει παιδιά, τα πόδια σας πιθανόν να αλλάξουν μέγεθος με το πέρασμα των χρόνων και με τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα. Στην πραγματικότητα, τα πόδια έχουν το δικαίωμα να μεγαλώνουν περισσότερο και να πλαταίνουν, καθώς μεγαλώνουμε.

Για να δείτε και τις υπόλοιπες συμβουλές, αλλά και για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις παραπάνω, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο!

Credit: TipHero

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι