5 Υπέροχα Ανοιξιάτικα Χτενίσματα που μπορείς να Φτιάξεις ΜΟΝΗ σου, μέσα σε ελάχιστα Λεπτά.

Η άνοιξη έφτασε και είναι καιρός να το γιορτάσουμε αφήνοντας τα μαλλιά μας ελεύθερα. Δείτε παρακάτω 5 πανεύκολα χτενίσματα που μπορείτε να δοκιμάσετε φέτος την άνοιξη. Γιατί τι είναι πιο όμορφο από τις πλεξούδες;

1. Αλογοουρά με τα μισά μαλλιά:

Κάντε τρεις μικρές πλεξούδες, δύο στην μία πλευρά του κεφαλιού και μια τρίτη στο πρόσωπο. Πιάστε τις πλεξούδες μαζί και φτιάξτε μια αλογοουρά με τα μισά μαλλιά. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε με τα μαλλιά πίσω – μας αρέσει που η κοπέλα στο βίντεο τα πιάνει σε ένα ατημέλητο κότσο.

2. Αλογοουρά με πλεξούδα:

Κάντε ολλανδική πλεξούδα, όπως θα κάνατε γαλλική πλεξούδα. Πλέξτε τις τελευταίες τούφες κανονικά, μετά δέστε τις με ένα λαστιχάκι σαν χαμηλή αλογοουρά. Χαλαρώστε την πλεξούδα. Πιάστε μια τούφα και τυλίξτε την γύρω από το λαστιχάκι ώστε να μην φαίνεται.

3. Ανακατεμένη πλεξούδα-ψαροκόκαλο:

Αφήστε μερικές τούφες γύρω από το πρόσωπο. Πλέξτε σε στιλ ψαροκόκαλο τα υπόλοιπα μαλλιά σας πίσω. Χαλαρώστε την πλεξούδα. Πάρτε τις τούφες από το πρόσωπο, στρίψτε τις και στερεώστε τις σε τυχαία σημεία με τσιμπιδάκια για ατημέλητο λουκ.

4. Χαμηλός κότσος:

Χωρίστε τα μαλλιά στη μέση και φτιάξτε με τις δύο πλευρές έναν χαμηλό κότσο. Στερεώστε τον με τσιμπιδάκια. Δέστε τις άκρες των μαλλιών με λαστιχάκι και βάλτε κι άλλα τσιμπιδάκια. Χαλαρώστε τον κότσο.

5. Ψηλή αλογοουρά με πλεξούδα:

Πάρτε το πάνω μέρος των μαλλιών και κάντε μια κανονική πλεξούδα. Χαλαρώστε την πλεξούδα και στερεώστε την με τσιμπιδάκια. Επαναλάβετε και για το κάτω μέρος των μαλλιών. Κάντε έναν κότσο με την κάτω πλεξούδα και στερεώστε τον με τσιμπιδάκια. Τυλίξτε την πάνω πλεξούδα γύρω από τον κότσο και στερεώστε.

Δείτε τις οδηγίες βήμα βήμα στο βίντεο:

Πώς σας φάνηκαν;

Credit: tiphero.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι