5 κομμάτια που θα χρειαστείς ΣΙΓΟΥΡΑ αυτό το φθινόπωρο

Η ανανέωση της ντουλάπας ήταν, είναι και θα είναι ο βασικός λόγος που ανυπομονούμε για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Α και το ότι τελειώνουν – επιτέλους – οι ζέστες. Α και το ότι σταματάει η υγρασία. Α και που δε χρειάζεται να πιάνεις διαρκώς τα μαλλιά σου σε αυτόν τον άχαρο κότσο. Πέρα από αυτά, όμως, τα παρακάτω 5 κομμάτια θα σε κάνουν να ανυπομονείς ακόμη περισσότερο για τα πρώτα κρύα:

1. Denim Jacket
Ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια της φθινοπωρινής (και ανοιξιάτικης – γιατί όχι;) ντουλάπας που είναι πολύ εύκολο να συνδυαστεί με τα περισσότερα ντυσίματα της καθημερινότητάς σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα υπερμέγεθες, που θα δίνει την εντύπωση ότι μόλις ξεπήδησε από την ντουλάπα του φίλου σου ή ένα πιο εφαρμοστό και κατά συνέπεια πολύ πιο θηλυκό.

2. Εσώρουχα με δαντέλα
Ξέρεις γιατί τα θέλουμε αυτά, για να ξεπροβάλλουν δήθεν τυχαία από τα μπλουζάκια ή τα φορέματα σου, δημιουργώντας το τέλειο layering. Μέσα από το V-neck πουλόβερ, το αγαπημένο σου T-shirt ή το αμάνικο φόρεμα, η δαντέλα είναι ένα από τα must της σεζόν.

3. Παπούτσια τύπου loafer
Δηλώνουν μια επιστροφή στα σχολεία/σχολές και τα έχουμε συνδυάσει με νέες αρχές. Τα συγκεκριμένα θα σου λύσουν τα χέρια (ή τα πόδια – ντάξει, το παίρνω πίσω) όταν κανένα άλλο παπούτσι δεν είναι ταυτόχρονα τόσο casual όσο και επίσημο. Για μια κλασική εμφάνιση, συνδύασε τα με εφαρμοστό παντελόνι και πουλόβερ.

4. Μαντήλι για το λαιμό
Αν βάλεις αυτό το αξεσουάρ, ξέρεις τι σου λείπει μετά ε; Ένα εισιτήριο για Παρίσι κι ένα μακαρόν στο χέρι. Ειδικά, μ’ ένα μονόχρωμο μπλουζάκι κι ένα ψηλόμεσο παντελόνι, το μαντήλι σε μπλε ή κόκκινη απόχρωση είναι αυτή η πινελιά (βλέπε χαριτωμενιά) που χρειάζεται το ντύσιμο σου.

Extra Tip: Μπορείς, επίσης, να το δέσεις στο χέρι σου ή να το κρεμάσεις κι από την τσάντα σου.

5. Μεταλλική πλισέ φούστα
Τι θα πει με τι να τη συνδυάσεις; Με crop top πηγαίνει. Με τις καινούριες γόβες σου πηγαίνει. Με τα άνετα sneakers – προφανώς – και πηγαίνει. Με το bomber jacket σου κι αν πηγαίνει. Και μ’ ένα κορμάκι από μέσα, και πάλι, μια χαρά ταιριάζει. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο girly ντύσιμο, τότε να την αγοράσεις σε ροζ. Εναλλακτικά, για μια πιο ροκ εμφάνιση, η ασημένια είναι αυτό που ψάχνεις.

Πηγή: cosmopolitan.gr

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι