15 Άσχημα Εθισμένοι Διάσημοι που πήγαν για Αποτοξίνωση και Ποτέ δεν το Μάθαμε!

Με μία πρώτη ματιά, φαίνεται διασκεδαστικό να είσαι αστέρας του Hollywood! Πληρώνεσαι καλά, ο κόσμος σε αγαπάει και βρίσκεσαι συνέχεια ανάμεσα σε διάσημους ανθρώπους. Δεν είναι σαν όνειρο; Στην πραγματικότητα όμως, είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φαίνεται το να επιβιώσεις στην βιομηχανία του θεάματος.

Πάρα πολλοί ηθοποιοί καταλήγουν ναρκομανείς και αλκοολικοί και πηγαίνουν μετά για αποτοξίνωση! Συμβαίνει πολύ πιο συχνά από ότι θα περίμενε κανείς. Δείτε στη συνέχεια μερικές περιπτώσεις διάσημων που πήγαν για αποτοξίνωση για να σώσουν την καριέρα και τη ζωή τους και πιθανώς ποτέ να μην το μάθατε!

1. Ο Ben Affleck πήγε για αποτοξίνωση το 2001 μετά από αρκετά χρόνια που πάλευε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Και ξέρετε ποια τον έστειλε εκεί; Η Charlie Sheen. Ειρωνεία δεν νομίζετε;

2. Ο Matthew McConaughey πήγε για αποτοξίνωση αφού ήρθε η αστυνομία σπίτι του και βρήκε ναρκωτικά παντού. Ο ατζέντης του του είπε να πάει για αποτοξίνωση αλλιώς θα άρχιζε να χάνει ρόλους για ταινίες!

3. Ο Jon Hamm πέρασε 30 μέρες στην αποτοξίνωση για την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ. Λέει πως η επιτυχία που είχε με την ταινία Mad Men τον οδήγησε στο να πίνει υπερβολικά.

4. Η Drew Barrymore είχε πάει για αποτοξίνωση δύο φορές όταν ήταν έφηβη. Την πρώτη φορά ήταν 13 και είχε πάει για αποτοξίνωση από ουσίες. Είπε πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί τόση φήμη σε τόσο μικρή ηλικία.

Λέει πως ήπιε το πρώτο της ποτό όταν ήταν 9, ξεκίνησε να καπνίζει μαριχουάνα στα 10 και δοκίμασε κοκαΐνη στα 12. Τελικά τα κατάφερε όμως και έπαιξε σε πολλές καταπληκτικές ταινίες.

5. Ο Matthew Perry πήγε αρκετές φορές για αποτοξίνωση. Το 1997 είχε πάει να απεξαρτηθεί από το Vicodin. Λέει πως δεν θυμάται καθόλου τρία χρόνια γυρισμάτων από την πολυαγαπημένη σειρά ‘Τα φιλαράκια’.

Πήγε ξανά το 2001 για αποτοξίνωση από οπιοειδή, αμφεταμίνες και αλκοόλ. Μάλλον γι’αυτό δεν θα θυμάται τίποτα από εκείνη την περίοδο της ζωής του!

6. Η Angelina Jolie αναγκάστηκε να πάει για αποτοξίνωση όταν παραδέχτηκε πως χρησιμοποιούσε κοκαΐνη, ηρωίνη, έκσταση και LSD. Αποφάσισε να πάει για αποτοξίνωση το 1998. Πλέον όμως έχει μία πανέμορφη οικογένεια!

7. Ο Daniel Radcliffe είναι το αγόρι που έπινε. Παραδέχεται πως ήταν μεθυσμένος όταν γυρνούσε τις τελευταίες ταινίες του Harry Potter. Λέει πως έπινε για να αντέξει την πίεση και την φήμη του να είσαι ο Harry Potter.

8. Η Mary-Kate Olsen ήταν η δίδυμη που έπασχε από νευρική ανορεξία. Ανέπτυξε αυτή τη διαταραχή λόγω του άγχους που ένιωθε για την καριέρα της και κατάλαβε πως δεν ήθελε να είναι ηθοποιός.

9. Η Demi Moore πήγε δύο φορές για αποτοξίνωση. Την πρώτη φορά πήγε την δεκαετία του 80 για να απεξαρτηθεί από την κοκαΐνη. Το 2011 όμως επέστρεψε λόγω άγχους και κούρασης.

10. Όλοι νόμιζαν πως η Kirsten Dunst πήγε για αποτοξίνωση επειδή της άρεσαν πολύ τα πάρτι. Αργότερα όμως παραδέχτηκε πως έπασχε από κατάθλιψη.

11. Ο Gerard Butler τραυματίστηκε σοβαρά μετά από ατύχημα στο surfing και ξεκίνησε να κάνει κατάχρηση των παυσίπονων. Κατάλαβε μόνος του όμως πως έχανε τον εαυτό του και πήγε μόνος του για αποτοξίνωση.

12. Πριν γίνει η πιο τυχερή  γυναίκα στον κόσμο επειδή ήταν με τον Ryan Gosling, η Eva Mendes είχε πάει για αποτοξίνωση το 2008 για κατάχρηση ουσιών.

13. Ο Shia LaBeouf διώχτηκε από το franchise της ταινίας Transformers γιατί είχε πάει για αποτοξίνωση από ουσίες και δεν μπορούσε να ελέγξει το θυμό του.

14. Ο Even McSteamy χρειαζόταν βοήθεια! Είχε εθιστεί στα παυσίπονα. Φαίνεται πως εθίστηκε όταν ανάρρωνε από ένα άσχημο χτύπημα στην πλάτη του!

15. Ο Aaron Carter είπε πως ο αδερφός του, Nick, του έσωσε τη ζωή όταν τον πήγε για αποτοξίνωση από το αλκοόλ. Λέει πως κατέστρεψε την καριέρα του επειδή άφησε τον εθισμό του τόσο ανεξέλεγκτο.

Credit: diply.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι