12 Αριστοκρατικοί Κανόνες από την Κέιτ Μίντλετον που ΚΑΘΕ σωστή Κυρία οφείλει να Γνωρίζει

H Δούκισσα του Cambridge, Κέιτ Μίντλετον, δικαίως χαρακτηρίζεται ως σύμβολο του στυλ. Σχεδόν όλα όσα την αφορούν, γίνεται φαινόμενο της μόδας και των τάσεων.

Προσπαθήσαμε να ξετυλίξουμε τα μυστικά της κομψότητας της Κέιτ Μίντλετον και εντοπίσαμε 12 χαρακτηριστικά του στυλ και των εκλεπτυσμένων τρόπων της.

1. Τέλεια φορμαρισμένα μαλλιά

Ένα καλό κούρεμα, μαλλιά απόλυτα καθαρά, άψογο styling και διακριτικό μακιγιάζ είναι η βάση για κάθε κομψή εικόνα. Η Δούκισσα προτιμά χαλαρές μπούκλες ή κότσο. Προσέξτε ότι στα μαλλιά της Δούκισσας δεν είναι ορατά τσιμπιδάκια ή άλλα αξεσουάρ, καθώς τέτοιες λεπτομέρειες μειώνουν την εμφάνιση.

2. Φυσικότητα πρώτα απ’ όλα

Η Catherine είναι κομψή και απίστευτα φυσική. Λαμπερό χαμόγελο, κινήσεις με χάρη και καλή στάση σώματος ολοκληρώνουν την εικόνα της. Απουσιάζουν η αλαζονεία και ο σνομπισμός των κοσμικών κυριών. Με αυτή τη συμπεριφορά κέρδισε τις καρδιές των Βρετανών και εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

3. Το να κάθεστε με βασιλικό τρόπο είναι μια πραγματική τέχνη

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι που, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, μπορεί να κάθεται η Δούκισσα – ο «Σταυρός του Cambridge» και η «στάση της Δούκισσα».

Στη «στάση της Δούκισσας», θα πρέπει να κάθεστε ίσια, να σηκώσετε το πηγούνι, έτσι ώστε να είναι παράλληλο με το πάτωμα, τα γόνατα και οι φτέρνες πρέπει να παραμένουν μαζί. Τα χέρια θα πρέπει να βρίσκονται στα γόνατά, με τις παλάμες ενωμένες. Η δεύτερη στάση ονομάζεται «ο Σταυρός του Cambridge», κατά το οποίο τα γόνατα θα πρέπει να κλίνουν ελαφρώς, με τα πόδια σταυρωτά. Τα γόνατα είναι ενωμένα, το ίδιο και οι αστράγαλοι. Αυτή η στάση οπτικά επιμηκύνει το πόδι.

Και στις δύο θέσεις, η απόσταση μεταξύ του κόκκυγα και της πλάτης της καρέκλας θα πρέπει να είναι το πλάτος ενός αυγού, η πλάτη είναι ίσια, και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γέρνετε προς μία μεριά.

4. Το ίδιο ισχύει και στο φαγητό

Η Δούκισσα πάντα χρησιμοποιεί μαχαιροπήρουνα και γνωρίζει καλά το σαβουάρ βίβρ του τραπεζιού. Όταν δοκιμάζει σούπα, παίρνει μια κουταλιά με κατεύθυνση αντίθετη από τον εαυτό της για να μη λερωθεί. Οι μπουκιές πρέπει να είναι μικρές για να μη χρειαστεί να περιμένει ένας συνομιλητής να καταπιεί μια μεγάλη μπουκιά.

5. Ένα ποτήρι κρασί είναι απαραίτητο να το κρατάτε από το πόδι του ποτηριού

Όταν βάζουμε κρασί, η ποσότητα πρέπει να είναι λιγότερη από το μισό του ποτηριού και κρατάμε πάντα το ποτήρι από το πόδι του, έτσι ώστε να μη ζεσταθεί το κρασί. Αν φοράτε κραγιόν, θα πρέπει να αγγίξετε το ποτήρι με τα χείλη σας στο ίδιο σημείο, για να μη δημιουργηθεί «δαχτυλίδι» από κραγιόν στο χείλος του ποτηριού.

6. Μην ξεχνάτε τα καπέλα

Το μάθημα που μας δίνει η Δούκισσα είναι ότι ένα καπέλο μπορεί να γίνει το κύριο χαρακτηριστικό της εμφάνισης, προσθέτοντας κομψότητα και φινέτσα. Και επιπλέον θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα σας, πράγμα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για γυναίκες που δεν αποτελούν μέρος των οικογενειών με κοινωνικά προνόμια.

7. Η ζώνη στη μέση κάνει πιο θηλυκή τη γυναικεία σιλουέτα

Η Δούκισσα σχεδόν πάντα (με εξαίρεση τις δύο εγκυμοσύνες) τονίζει τη μέση με μια ζώνη ή επιλέγει ρούχα που τονίζουν τη φιγούρα της, κάνοντας τη να φαίνεται πολύ θηλυκή.

8. Ένα κομψό παλτό αποτελεί βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας

Μια ποικιλία από παλτό, από ανοιξιάτικα μέχρι χειμερινά, είναι βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας της Δούκισσας. Και η Δούκισσα αποδεικνύει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε αξέχαστες εμφανίσεις με ένα κλασικό πανωφόρι.

9. Η εγκυμοσύνη δεν αποτελεί εμπόδιο για το στυλ

Οι δύο εγκυμοσύνες της Κέιτ δεν την εμπόδισαν να είναι η επιτομή της κομψότητας, υποστηρίζοντας ότι η «εγκυμοσύνη» και το «στυλ» δεν αποκλείει το ένα το άλλλο. Οι εμφανίσεις της Κέιτ αποτελούν ζωντανή απόδειξη ότι μπορείτε να παραμείνετε κομψή και λαμπερή σε όλη την εγκυμοσύνη.

10. Ποιος είπε ότι τα τζιν είναι κοινότυπα και καθόλου θηλυκά;

Η Δούκισσα του Cambridge έχει μάθει την τέχνη να φοράει ένα συνηθισμένο τζιν και μπλούζες. Έχει καταφέρει να κάνει αποτελεσματικούς συνδυασμούς αυτών των απλών ρούχων και να τονίσει τον σωματότυπό της.

11. Το φόρεμα από δαντέλα αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση της θηλυκότητας

Εδώ δεν χρειάζονται σχόλια. Πρόκειται για ένα αξίωμα. Οι εμφανίσεις της Κέιτ το επιβεβαιώνουν αυτό.

12. Η καλύτερη τσάντα είναι το clutch. Και δε χρειάζεται να σκέφτεστε που πρέπει να τοποθετήσετε τα χέρια σας.

Δώστε προσοχή – η Δούκισσα δεν αποχωρίζεται από τις τσάντες clutch. Κατά τη διάρκεια όλων των εκδηλώσεων η Kate κρατάει την τσάντα clutch και με τα δύο χέρια. Ποτέ δεν τη βάζει στο τραπέζι ή σε μια καρέκλα δίπλα της και κυρίως όχι κάτω από το βραχίονά της. Για να απελευθερώσετε το ένα χέρι για χειραψία, χρειάζεται απλά να βάλει την τσάντα στο άλλο χέρι. Όταν πρέπει να καθίσει, η Kate βάζει το clutch ανάμεσα στη πλάτη της και την πλάτη της καρέκλας. Το να βάλει την τσάντα στα γόνατα ή στο πάτωμα δίπλα της είναι ταμπού. Και πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι τσάντες αυτού του είδους φαίνονται πολύ κομψές και ταιριάζουν σε κάθε εμφάνιση.

Credit: Adme

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι