12 Υπέροχες Στιλιστικές Προτάσεις για Δείχνετε Στιλάτες όλο τον Χειμώνα Φορώντας τα ΠΙΟ Ζεστά σας Ρούχα!

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά, αλλά αυτό δε μας εμποδίζει να δείχνουμε πάντα στυλάτες. Επιλέξαμε 12 στοιχεία της χειμερινής γκαρνταρόμπας, που για να παραμείνετε ζεστά, άνετα και μέσα στη μόδα!

Μεγάλο πλεκτό πουλόβερ

Ένα άνετο πουλόβερ είναι must για το χειμώνα. Για αυτό το χειμώνα, οι σχεδιαστές μόδας προτείνουν πουλόβερ σε έντονα χρώματα, με πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες, μεγάλο κολάρο και μεγάλα μανίκια. Συνδυάστε τα πουλόβερ με οποιοδήποτε τζιν, παντελόνι, φούστες και φυσικά μπότες.

Γκέτες

Οι γκέτες είναι κομψές και άνετες, και είναι μια εναλλακτική για τις συμβατικές κάλτσες. Μπορείτε να τις ταιριάζετε σχεδόν με όλα τα ρούχα και βγαίνουν σε διαφορετικά υφάσματα, χρώματα και σχέδια. Μία ιδιαίτερα ωραία εμφάνιση είναι με ψηλές μπότες ως το γόνατο σε συνδυασμό με καλσόν.

Κασκόλ oversize

Αυτό το ζεστό αξεσουάρ, είναι ένα must για αυτή τη σεζόν. Μπορεί να συνδυαστεί με οτιδήποτε, αλλά ταιριάζει ιδανικά σε συνδυασμό με χειμερινό παλτό, πουλόβερ ή δερμάτινο μπουφάν.

Κασκόλ και φουλάρια

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν τα απλά κασκόλ και τα φουλάρια αυτή τη σεζόν. Δένονται με πολλούς τρόπους και συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα.

Πλεκτά καπέλα

Ένα άλλο ζεστό αξεσουάρ, που δε μπορεί να λείπει από τη ντουλάπα σας αυτό το χειμώνα. Τα πλεκτά καπέλα με χοντρό νήμα ταιριάζουν με κάθε εμφάνιση.

Γουνάκια σε έντονα χρώματα

Τα στυλάτα γουνάκια όχι μόνο είναι μέσα στη μόδα, αλλά είναι και ζεστά. Στη φετινή σεζόν, οι σχεδιαστές μόδας προτείνουν τα γουνάκια να είναι σε έντονα χρώμα.

Παλτό και μπουφάν από δέρμα προβάτου

Αυτά τα δερμάτινα παλτό και μπουφάν είναι ιδιαίτερα ζεστά και άνετα, και φαίνονται πολύ κομψά. Συνδυάστε τα κολάν και ψηλές μπότες.

Κάπα

Οι ζεστές κάπες θεωρούνται η επιτομή του κλασικού παριζιάνικου γούστου. Κάποια σχέδια έχουν και κουκούλα ή γουνάκι. Προτιμήστε τις κάπες για πιο επίσημες εμφανίσεις.

Ψηλές μπότες

Οι ψηλές μποτές έκαναν την εμφάνισή τους το φθινόπωρο και εξακολουθούν να είναι must και το χειμώνα. Μπορείτε να τις φορέσετε σχεδόν με οτιδήποτε: φορέματα, φούστες, κολάν, κάπα, παλτό, δερμάτινο μπουφάν και εφαρμοστά τζιν.

Χειμερινές μπότες σε έντονα χρώματα

Τα κλασικά χρώματα όπως το μαύρο, καφέ και γκρι, φέτος εμπολουτίζονται με έντονα και ασυνήθιστα χρώματα στα υποδήματα. Αυτά τα παπούτσια σας εγγυώνται ότι θα σας ξεχωρίσουν στο πλήθος και θα σας κρατήσουν ζεστές.

Πλεκτά φορέματα

Τα πλεκτά φορέματα είναι μια διαχρονική επιλογή τους χειμερινούς μήνες. Φορέστε τα με μπότες σε καθημερινές εμφανίσεις ή και σε επίσημες εξόδους.

Ζιβάγκο

Το ζιβάγκο εκτός από το να προστατεύει το λαιμό σας από το κρύο, είναι ένας ωραίο ρούχο για καθημερινές και επίσημες εμφανίσεις.

Credit: Adme

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι