10 Υπέροχοι Τύποι Παπουτσιών που Πρέπει να Υπάρχουν σε Κάθε Γυναικεία Ντουλάπα

Οποιαδήποτε γυναίκα θα σας πει ότι δεν έχει ποτέ αρκετά παπούτσια. Είναι αδύνατον όμως να αγοράσει κανείς κάθε νέο σχέδιο που κυκλοφορεί στα καταστήματα.

Για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε την ντουλάπα σας, επιλέξαμε 10 τύπους γυναικείων παπουτσιών, που κάθε γυναίκα θα πρέπει να έχει στο ντουλάπι της.

Μπαλαρίνες

Οι μπαλαρίνες ταιριάζουν με οποιαδήποτε εμφάνιση. Μπορείτε να τις ταιριάξετε με φούστες και φορέματα, όταν θέλετε να δείχνετε θηλυκές, με με τζιν για πιο καθημερινή εμφάνιση.

Κλασικές γόβες

Αυτά τα παπούτσια είναι απαραίτητα σε κάθε γκαρνταρόμπα. Οι κλασικές γόβες είναι ό, τι πρέπει για το γραφείο και για πάρτυ. Κάνουν κάθε γυναίκα να δείχνει κομψή και επαγγελματίας.

Αθλητικά

Τα αθλητικά φοριούνται στο γυμναστήριο. Αλλά ένα ζευγάρι casual παπούτσια, είναι ιδανικά για να αποκτήσετε αθλητική εμφάνιση στην καθημερινή ζωή. Έχετε την επιλογή για πιο κλασικά με κορδόνια ή πιο μοντέρνα με λάστιχο. Και τα δύο ταιριάζουν τέλεια με τα τζιν σας.

Ψηλές μπότες ιππασίας

Οι ψηλές μπότες ιππασίας είναι πολύ πρακτικές και απαραίτητες στη βροχή. Μπορείτε να μαζέψετε το τζιν σας από μέσα ή να φορέσετε φούστα με ζεστό καλσόν.



Χαμηλά μποτάκια


Τα χαμηλά μποτάκια ταιριάζουν σχεδόν με οποιαδήποτε εμφάνιση. Μπορείτε να τα φορέσετε με παντελόνι ή φόρεμα, και μπορείτε να βρείτε πολλούς νέους συνδυασμούς για το δικό σας προσωπικό στυλ.

Πλατφόρμες

Το καλοκαίρι, πολλές γυναίκες προτιμούν τα ανοιχτά παπούτσια. Αν δε θέλετε να φοράτε ψηλές γόβες όταν κάνει ζέστη, οι πλατφόρμες είναι ιδανικές για να φαίνεστε το ίδιο στυλάτη και κομψή.

Ψηλά πέδιλα

Όταν θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση, τα κομψά ψηλά πέδιλα είναι η τέλεια επιλογή. Βγαίνουν σε διάφορα χρώματα και σχέδια, και θα σας κάνουν να δείχνετε υπέροχη!

Άνετα σανδάλια

Τα σανδάλια είναι ό, τι πρέπει όταν πρέπει να περπατήσετε αρκετά, και είναι απαραίτητα σε ζεστό καιρό. Υπάρχουν ένα σωρό επιλογές σε σχέδια: σε ουδέτερα ή έντονα χρώματα, και με διακοσμητικά αξεσουάρ.

Nude γόβες

Οι γόβες στο χρώμα του δέρματος, κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά, ταιριάζουν με τα πάντα και φοριούνται όλες τις σεζόν. Δεν βγαίνουν ποτέ από τη μόδα και είναι η ιδανική λύση όταν δεν έχετε χρόνο να διαλέξετε παπούτσια.

Σοφιστικέ μοκασίνια

Τα μοκασίνια θα σας κάνουν να δείχνετε περισσότερο κομψή και επαγγελματική.

Credit: brightside.me

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι