10 Φοβερά και Χρήσιμα Gadgets Απαραίτητα για τις Καλύτερες Διακοπές της Ζωής σου! Η Λάμπα – Φορτιστής Είναι Υπέροχη!

Αν είστε του κάμπινγκ και γενικά σας αρέσει να ασχολείστε με οτιδήποτε έχει να κάνει με δραστηριότητες της φύσης, τότε ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τη συλλογή σας με νέα πρωτοποριακά gadgets, που θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη.

Μάσκα καταδύσεων

H μάσκα ninja είναι η ιδανική εφεύρεση για όσους δεν μπορούν να βουτήξουν με μάσκα, καθώς θα πρέπει να μάθουν να αναπνέουν μέσω του σωλήνα. Οι δημιουργοί αυτής της μάσκας την έχουν κατασκευάσει έτσι ώστε το άτομο να αναπνέει ελεύθερα χωρίς πρόσθετες συσκευές.

Σκούτερ νερού

Αυτό το υποβρύχιο παιχνίδι μοιάζει με μυστικό όπλο του πράκτορα 007. Το WhiteShark MIX είναι το μικρότερο σκούτερ νερού που χωράει σε ένα σακίδιο. Με αυτό μπορείτε να βουτήξετε σε βάθος 40 μέτρων έως και 2,5 ώρες.

Αδιάβροχο αντικραδασμικό ηχείο

Αυτό το gadget είναι πραγματικό δώρο Θεού για τους λάτρεις της μουσικής που δεν μπορούν να αντέξουν στη φύση χωρίς μουσική. Στην παραλία ή στη πεζοπορία, το Divoom Voombox είναι απλά αναντικατάστατο, γιατί μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα έως και 8 ώρες.

θυρίδα ασφαλείας πραγμάτων στη παραλία

Ιδανικό για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν στην παραλία και θέλουν τα προστατεύσουν τα πολύτιμα πράγματά τους από την κλοπή. Κρύψτε κάτω από την άμμο κλειδιά, χρήματα και κινητά μέσα στο beach vault. Και σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα μίνι-ψυγείο.

Αυτοκόλλητες σόλες για τα πόδια

Τα nakefit είναι νέο είδος υποδημάτων, τα οποίο αντικαθιστούν την παραλία τις σαγιονάρες. Μπορείτε να περπατήσετε στην καυτή άμμο και σε ολισθηρούς βράχους, διατηρώντας υγιή τα πόδια σας.

Πολυχρηστικό εργαλείο

Το Muncher έχει τουλάχιστον 12 λειτουργίες, από πηρούνι, κουτάλι, ανοιχτήρι μέχρι και κατσαβίδι, που θυμίζει ελβετικό σουγιά. Θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε κάμπινγκ.

Φίλτρο νερού

Με το μπουκάλι The Grayl οποιοδήποτε φρέσκο νερό γίνεται κατάλληλο για πόση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συλλέξετε το νερό στο ειδικό δοχείο, να το περάσετε μέσα από το φίλτρο και μπορείτε άμεσα να πιείτε νερό.

Μονοθέσια σκηνή – αιώρα

Για όσους αγαπούν τα extreme sports, η σκηνή flyingtent θα είναι μια πραγματική λύση για τη διαμονή σας. Η ιδιαιτερότητα της είναι ότι εκτός από αδιάβροχη μονοθέσια σκηνή που κρεμιέται στα δέντρα σαν αιώρα, γίνεται και πόντσο που θα σώσει τους τουρίστες από τη βροχή κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας.

Λάμπα – φορτιστής κινητού

Το gadget BioLate Baselantern ελέγχεται μέσω smartphone και μπορεί να χρησιμεύσει και ως φορτιστής. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη Li-on μπαταρία 12.000 mAh, που εγγυάται μεγάλη διάρκεια.

Φορητή εστία που παράγει ρεύμα

Το CampStove 2 είναι φορητή εστία που καίει ξύλα χωρίς να παράγει καπνό για να μαγειρέψετε γεύματα και να βράσετε νερό, ενώ παράλληλα η ενέργεια του μπορεί να μετατραπεί σε ηλεκτρισμό για να φορτίσετε συσκευές.

Βραχιόλι διάσωσης

This wristband could save lives from drowning. #gigadgets #kingii #lifesaver

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GI Gadgets (@gigadgets) στις

Για όσους αισθάνονται ανασφάλεια μέσα στο νερό, το βραχιόλι kingii είναι μια φοβερή εφεύρεση. Σε περίπτωση κινδύνου, με το πάτημα ενός κουμπιού φουσκώνει ένα σωσίβιο μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Credit: Adme

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι