10 Διάσημοι Celebrities που έπιασαν Πάτο, αλλά Κατάφεραν να ξανά ανεβούν στην Κορυφή! Η Αλλαγή της Τζολί είναι Τρομακτική…

Η δημοτικότητα είναι κάτι που έρχεται και φεύγει. Πολλοί είναι οι διάσημοι που κατάφεραν να καταστρέψουν την καριέρα τους κάνοντας λάθη. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που κατάφεραν να επιστρέψουν και να λάμψουν ξανά ακόμη περισσότερο από πριν.

Ben Affleck

Η καριέρα του Ben είχε σκαμπανεβάσματα. Το 1990 είχε κερδίσει αναγνώριση και βρίσκονταν στην κορυφή, όταν κέρδισε Όσκαρ για το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο για το κυνήγι καλής θέλησης. Η δημοτικότητά του μειώθηκε απότομα στις αρχές του 2000, όταν βραβεύτηκε ο χειρότερος ηθοποιός στις ταινίες Paycheck και Daredevil. Το 2012 άρχισε να ξανανεβαίνει και το 2015 κέρδισε ξανά την κορυφή.

Angelina Jolie

Το διαζύγιό της με το Brad Pitt, την οδήγησε στην εξαφάνιση από τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2016, ήταν το μόνο έτος των τελευταίων χρόνων που δεν έπαιξε σε ταινία. Η Angelina Jolie ασχολείται με πολλά πράγματα τώρα, αλλά υπάρχουν και νέες φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται πολύ καλύτερη.

Vince Vaughn

Ο Vince Vaughn ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του τη δεκαετία του ’80. Έχει κερδίσει τη μεγαλύτερη φήμη από τις ταινίες Swingers και The Lost World: Jurassic Park. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, έπαιζε σε ελαφρές κωμωδίες, γιατί δεν θεωρούνταν αρκετά καλός για να παίξει σε σοβαρά έργα. Το 2015 έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά δράκων True Detective, η οποία έκανε τη δημοτικότητά του να αυξηθεί σημαντικά.

Mel Gibson

Αν και κέρδισε μεγάλη φήμη με τη συμμετοχή του στο δράμα Braveheart, ο Mel Gibson δεν βρίσκονταν πάντα στην κορυφή. Τα μέσα της δεκαετίας του 2000 είχε προβλήματα με το αλκοόλ. Επιπλέον, έκανε ακραίες δηλώσεις σχετικά με τα θρησκευτικά ζητήματα, φέρνοντας έναν κατακλυσμό κριτικής.

Το 2017, ο Mel Gibson κέρδισε ένα Όσκαρ και μια Χρυσή Σφαίρα για την επιτυχημένη Hacksaw Ridge, η οποία του επέτρεψε να ανακτήσει την παλιά του φήμη και τον θαυμασμό.

Renee Zellweger

Αυτή η γοητευτική νεαρή κοπέλα έγινε το σύμβολο όλων των ανύπαντρων γυναικών όταν πρωτοβγήκε. Ωστόσο, το 2014, αυτή η μεγάλη προσωπικότητα σόκαρε και αναστάτωσε τους οπαδούς της, μετην εμφάνισή της.

Οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να αναγνωρίσουν την Renee-Bridget που είχαν συνηθίσει να βλέπουν στην οθόνη τους. Έπρεπε να διορθώσει αυτό το μεγάλο λάθος, για να γίνει και πάλι αναγνωρίσιμη.

Alec Baldwin

Ο Alec Baldwin ήταν μια φιγούρα που μπορούσε να ερωτευτεί κάθε γυναίκα. Για ένα χρονικό διάστημα, ο ηθοποιός δεν εμφανίζονταν στον αέρα λόγω ενός καλλιτεχνικού μπλοκ. Παρόλο που βρισκόταν σε μερικές ταινίες, δεν μπορούσε να καυχηθεί για κάποια θαυμάσια επιτυχία.

Αλλά το πραγματικό καλλιτεχνικό ταλέντο δεν χάνεται ποτέ. Ο ηθοποιός έφτασε σε μια νέα αιχμή της δημοτικότητας με την sitcom 30 Rock, για την οποία κέρδισε πολλά βραβεία.

Britney Spears

Τη δεκαετία του 1990, η ταλαντούχα Britney Spears κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο με την φωνή και το γοητευτικό της πρόσωπο. Στα μέσα της δεκαετίας του 2000, όλοι μιλούσαν για την παρατεταμένη κατάθλιψη της τραγουδίστριας και τα προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Παρ ‘όλα αυτά, η Britney κατάφερε να βρει το δρόμο της και είναι πίσω στην κορυφή.

Robert Downey Jr.

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Παρόλα αυτά, πριν από λίγο καιρό η καριέρα του διακόπηκε λόγω φυλάκισης. Τα νομικά προβλήματα και η τοξικομανία, δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν. Ωστόσο, δεν κατάφερε απλώς να βγει από το βάλτο, αλλά και να φτάσει ξανά στην κορυφή.

Christina Aguilera

Το κορίτσι με αγγελική φωνή, γλυκό πρόσωπο και τέλειο σώμα, ήταν παράδειγμα προς μίμηση για πολλά χρόνια. Η Christina Aguilera πέρασε από δύο εγκυμοσύνες και ένα τραυματικό διαζύγιο που της άλλαξαν τη ζωή. Η όμορφη κοπέλα, ξαφνικά πάχυνε και εξαφανίστηκε.

Οι αλλαγές στην εμφάνισή της δεν μπόρεσαν όμως να επηρεάσουν την τεράστια φωνή της με κανέναν τρόπο. Σήμερα, συνεχίζει να κερδίζει αναγνωρισμένα βραβεία και κάνει τους οπαδούς της χαρούμενους με την κυκλοφορία νέων τραγουδιών.

Macaulay Culkin

Κανείς δεν περίμενε ότι ο Macaulay Culkin θα επέστρεφε στην κορυφή. Τον αποκαλούσαν τοξικομανή μέχρι το καλοκαίρι, όταν εμφανίστηκε στο διαδίκτυο με νέες φωτογραφίες του και ανανεωμένη εμφάνιση. Η Culkin φαίνεται τέλειος. Ελπίζουμε ότι η ερμηνεία του στην ταινία Changeland (2017) θα του φέρει ένα νέο κύμα επιτυχίας.

Credit: brightside.me

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι