10 τάσεις τις μόδας που δεν θα συνεχιστούν το 2017

Όλοι θέλουμε να δείχνουμε πάντα μοδάτοι, αλλά το να ακολουθούμε συνέχεια τις τάσεις της μόδας είναι σχεδόν αδύνατον. Δείτε παρακάτω τις τάσεις της μόδας που θα κυριαρχήσουν το 2017 και αποφασίστε ποιες από αυτές θα ακολουθήσετε!

Πολλά κολιέ αντί για τσόκερ

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω μας τα τσόκερ και να αρχίσουμε να φοράμε πολλά και διάφορα κολιέ. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε ένα μεγάλο κολιέ με δυο τρία μικρά.

Συνδυάστε διάφορα κοσμήματα, αντί για κοσμήματα με τρουκς

Ήρθε η ώρα να βάλετε στο συρτάρι σας τα κοσμήματα με τρουκς και να αρχίσετε να συνδυάζετε κοσμήματα με διαφορετικές υφές και χρώματα.

Φυσικό μακιγιάζ αντί για contouring

Ο φυσικός τόνος της επιδερμίδας με μια υγρή υφή θα αντικαταστήσει τις σκιάσεις. Αφήστε στην άκρη τα διάφορα highlighters και πάρτε μια πούδρα σε φυσικό τόνο.

Κυματιστά μαλλιά αντί για σφιχτές μπούκλες

Οι χαλαρές κυματιστές μπούκλες θα αντικαταστήσουν τις σφιχτές και στημένες μπούκλες το 2017. Ευτυχώς, δεν θα χρειάζεται πια να καίμε τα μαλλιά μας με το σίδερο για τις μπούκλες.

Βελούδο αντί για τζιν

Το βελούδο θα αντικαταστήσει το τζιν στα ρούχα. Το βελούδο κάνει κάθε εμφάνιση να μοιάζει πιο κομψή και αριστοκρατική. Τα σατέν, τα δερμάτινα και τα σουέντ είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί για το βελούδο.

Κλασσικές φούστες αντί για φούστα μπαλαρίνας

Οι πένσιλ φούστες θα αντικαταστήσουν τις φούστες μπαλαρίνας. Οι κλασσικές πένσιλ φούστες κολακεύουν κάθε γυναικείο σωματότυπο.

Φορέματα lingerie αντί για εφαρμοστά φορέματα

Τα εφαρμοστά φορέματα θα αντικατασταθούν από τα lingerie φορέματα, που μπορούν επίσης να κρύψουν ατέλειες και να κολακεύσουν τα γυναικεία σώματα.

Στενά παλτό αντί για χαλαρά παλτό

Τα χαλαρά παλτό θα αντικατασταθούν από τα στενά, αλλά μην βιαστείτε να τα πετάξετε, γιατί ως γνωστόν οι τάσεις της μόδας αλλάζουν πολύ γρήγορα.

Ασυνήθιστοι συνδυασμοί χρωμάτων αντί για τους συνηθισμένους

Το να συνδυάζουμε το χρώμα της τσάντας με αυτό των παπουτσιών έχει γίνει μια κακή συνήθεια στην μόδα. Δώστε περισσότερη προσοχή στην τσάντα και συνδυάστε το χρώμα των παπουτσιών με το χρώμα του παλτό.

Γόβες αντί για αθλητικά με τακούνι

Οι γόβες είναι το ιδανικό τελείωμα σε μια εμφάνιση και κολακεύουν κάθε γυναικείο σωματότυπο.

Πηγή: tilestwra.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι