10 Στιλιστικές Προτάσεις για ίσια Παπούτσια που θα σε Κάνουν να δείχνεις το ίδιο Στιλάτη σαν να Φοράς Ψηλοτάκουνα!

Τα ίσια παπούτσια είναι μια πραγματική σωτηρία για τις γυναίκες που έχουν μια δραστήρια και έντονη καθημερινότητα. Ευτυχώς, οι μπαλαρίνες, τα μποτάκια και τα πάνινα αθλητικά δεν βγαίνουν ποτέ εκτός μόδας.

Για όσες γυναίκες ακόμα δεν είναι σίγουρες ότι τα ίσια παπούτσια είναι εξίσου κομψά με τα τακούνια, συγκεντρώσαμε αποδεικτικά στοιχεία για την κομψότητά τους.

Μπαλαρίνες

Ίσως αυτά τα παπούτσια να είναι τα πιο βολικά, εύκολα και ευέλικτα. Πηγαίνουν τέλεια με φορέματα και φούστες, τζιν και παντελόνια, σορτς και φόρμες. Οι μπαλαρίνες είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση: για μια βόλτα, στο γραφείο, σε ένα πάρτι ή στο θέατρο. Οι περισσότεροι στυλίστες περιλαμβάνουν τις μπαλαρίνες στα βασικά κομμάτια μιας γκαρνταρόμπας και συμβουλεύουν να επιλέξετε υψηλής ποιότητας μαύρες μπαλαρίνες ή στο χρώμα του δέρματος.

Χαμηλά μποτάκια

Ο συνδυασμός με ένα φόρεμα ή φούστα με χαμηλά μποτάκια έχει γίνει μια κλασική εμφάνιση της μόδας. Τέτοια ίσια παπούτσια τονίζουν ιδιαίτερα τη θηλυκότητα και προσδίδουν μια χροιά επαναστατικής εικόνας. Είναι ασφαλές να συνδυάσετε τέτοια παπούτσια, όχι μόνο με τζιν και αθλητικά μπουφάν, αλλά και με κλασικά φορέματα, μακριά παλτά και κλασικό παντελόνι.

Ψηλές μπότες

Οι ψηλές μπότες χωρίς τακούνια είναι ιδανικές για όσες προτιμούν μια άνετη και κλασική εμφάνιση. Οι μπότες φαίνονται ταυτόχρονα κομψή και θηλυκές, αλλά και είναι άνετες στο περπάτημα. Οι σουέντ μπότες θα σας χαρίσουν στυλ στο ύφος της δεκαετίας του ’70. Ο βασικός κανόνας: να αποφύγετε τις ψηλές μπότες σε συνδυασμό με αποκαλυπτικά ρούχα.

Αθλητικά παπούτσια

Τα αθλητικά παπούτσια έχουν από καιρό πάψει να είναι υποδήματα αποκλειστικά για τον αθλητισμό. Σήμερα, οι γυναίκες όλων των ηλικιών τα συνδυάζουν με φούστες, κοστούμια και κλασικά φορέματα. Οι εκπαιδευτές. Μη φοβηθείτε να πειραματιστείτε και να τα συνδυάσετε με μη αθλητικά ρούχα.

Σανδάλια

Τα σανδάλια είναι απαραίτητα για τη θερινή σεζόν. Πλέον δεν είναι μόνο παπούτσια για την παραλία ή για τις διακοπές, αλλά έχουν γίνει ένα σημαντικό στοιχείο της μόδας. Ταιριάζουν με οποιαδήποτε ρούχα και σε κάθε στυλ.

Loafers

Αρχικά τα Loafer παπούτσια ήταν αποκλειστικά αντρικά υποδήματα. Αλλά οι γυναίκες έχουν ήδη δανειστεί πολλά στοιχεία με το αντίθετο φύλο, και τα Loafer δεν αποτελεί εξαίρεση. Με το σωστό συνδυασμό των Loafers συμπληρώνουν τέλεια την καθημερινή γκαρνταρόμπα.

Εσπαντρίγιες

Οι εσπαντρίγιες υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα του fashionistas στην Ισπανία. Είναι άνετες, ελαφριές και κομψές – ιδανικές για τις ζεστές μέρες. Αυτό το είδος υποδημάτων είναι must για τις διακοπές. Συνδυάζονται τέλεια με διαφορετικά ρούχα και δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο σε μια βαλίτσα και είναι κατάλληλες για μεγάλες βόλτες.

Παπούτσια Oxford

Ένας άλλος τύπος παπουτσιού, τα οποία έχουμε δανειστεί από την αντρική γκαρνταρόμπα. Αυτά τα κλασικά παπούτσια με κορδόνια μπορούν να φορεθούν με ασφάλεια στο γραφείο ή σε ένα πάρτυ. Σουέντ, δέρμα, γυαλιστερά, με χοντρό τακούνι ή σε πλατφόρμα, υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Μοκασίνια

Τα μοκασίνια είναι άνετα και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Είναι κομψά και πρακτικά, και είναι άνετες όπως οι παντόφλες. Τα μοκασίνια σε ήπια χρώματα μπορούν να συνδυαστούν με κλασικές φούστες και παντελόνια, και τα μοντέρνα χρώματα ταιριάζουν καλύτερα για μια πιο καθημερινή εμφάνιση.

Πάνινα παπούτσια

Τα πάνινα παπούτσια είναι κομψά και απαραίτητα σε κάθε σύγχρονη γκαρνταρόμπα. Επιλέξτε σε λευκές και παστέλ αποχρώσεις, που συνδυάζονται εύκολα με κάθε είδους ρούχα και ταιριάζουν σε κάθε στυλ.

Credit: Adme

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι