10 Πανέξυπνα Γυναικεία Κόλπα για να πετύχετε την τέλεια Εμφάνιση! Με το 10ο θα Ξετρελαθείτε!

Η γυναικεία επινοητικότητα δεν γνωρίζει όρια, ειδικά όσον αφορά την τέλεια εμφάνιση. Δεν είναι εύκολο να καταφέρεις να δείχνεις ελκυστική με λίγο χρόνο στην διάθεση σου και μόνο τα βασικά εργαλεία διαθέσιμα. Το επινοητικό ταλέντο της γυναίκας όμως μπορεί να φέρει τέλεια αποτελέσματα κόντρα στις πιθανότητες!

Παρακάτω φτιάξαμε μια λίστα με συμβουλές και κόλπα για κάθε περίσταση. Θα σας βοηθήσουν σε δύσκολες καταστάσεις και θα σας επιτρέψουν να δείχνετε και να νιώθετε πάντα τέλεια!

1. Ράψτε κάτω από το μανίκι τέτοια κλιπς για να μην πέφτει η τιράντα του σουτιέν.

2. Αν θέλετε να ξεβάψετε τα νύχια σας, αλλά σας έχει τελειώσει το ασετόν, τότε περάστε τα μία στρώση διαφανούς μανό και τρίψτε το να φύγει πριν στεγνώσει. Το παλιό στρώμα θα φύγει μαζί με το καινούριο.

3. Ο πιο εύκολος τρόπος να ξεφορτωθείτε τις ζάρες ανάμεσα στα κουμπιά ενός πουκάμισου ή στον γιακά, είναι να τα σιδερώσετε με την ισιωτική σας.

4. Αν τα κορδόνια από τα παπούτσια σας έχουν ξεφτίσει, μπορείτε να τα επιδιορθώσετε περνώντας τις άκρες με διαφανές μανό.

5. Για να διώξετε τον στατικό ηλεκτρισμό, τρίψτε την μέσα πλευρά των ρούχων σας με ένα αντιστατικό πανί.

6. Για να απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές από τα παπούτσια σας, βάλτε μέσα τους μικρά σακουλάκια με μαγειρική σόδα και αφήστε τα για ένα βράδυ. Η σόδα θα απορροφήσει τα επιπλέον υγρά και οι οσμές θα εξαφανιστούν.

7. Για να σταματήσετε έναν πόντο στο καλσόν σας, ψεκάστε το σημείο με λακ ή περάστε το με μια στρώση διαφανούς μανό.

8. Για να μυρίζουν τα ρούχα σας ωραία, βάλτε κομματάκια από αρωματικά σαπούνια στην ντουλάπα σας. Σας προτείνουμε να βάλετε σαπούνι ειδικά στο ντουλάπι με τα σεντόνια – θα καταλαβαίνετε την διαφορά κάθε φορά που θα πέφτετε στο κρεβάτι.

9. Αν δυσκολεύεστε να φορέσετε το βραχιόλι σας, απλά κολλήστε το με ταινία στον καρπό σας.

10. Αν έχετε πρόβλημα με τα ρούχα με ανοιχτή πλάτη και τα σουτιέν, απλά ράψτε από ένα σουτιέν μέσα από τα ρούχα σας.

Credit: brightside.me

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι