10 Μυστικά & Κόλπα που θα σας Βοηθήσουν να επιλέξετε το Κατάλληλο αξεσουάρ ανάλογα με το Ντύσιμό σας. Δώστε βάση στο #9!

Τα περιοδικά μόδας γράφουν με ενθουσιασμό μιλάμε για τις νέες τάσεις και παρουσιάζουν κάθε φορά νέα προϊόντα και κανόνες για τον σωστό συνδυασμό των αξεσουάρ με τα γυναικεία ρούχα.

Μελετήσαμε αυτό το θέμα, και σας προτείνουμε τα καλύτερα do & don’t όσον αφορά τη σωστή επιλογή αξεσουάρ.

1. Φορέστε όχι παραπάνω από 3-4 μεγάλα αξεσουάρ

Μπορείτε να συνδυάσετε μεγάλα αξεσουάρ, αλλά όχι παραπάνω από 3-4 κομμάτια τη φορά. Και το πιο βασικό είναι να μη ξεχνάτε ότι αυτά τα αξεσουάρ πρέπει να συνδυάζονται μεταξύ τους στο χρώμα, το ύφος και το υλικό.

2. Μη κρύβετε μεγάλο γιακά παλτό με τυλιγμένο κασκόλ

Αν το παλτό σας έχει μεγάλο γιακά, τότε δεν είναι απαραίτητο να το συνδυάσετε με ένα μεγάλο κασκόλ ή φουλάρι. Μπορείτε να φορέσετε ένα λεπτό ή μικρό φουλάρι γύρω από το λαιμό, κάτω από το παλτό.

3. Φορέστε ένα ολοκληρωμένο σετ κοσμημάτων, μόνο αν είναι μικρά

Υπάρχει μια άποψη ότι τα κολιέ, τα βραχιόλια και τα σκουλαρίκια ενός σετ θα δείχνουν καλόγουστα, αν φοριούνται όλα μαζί. Κάτι τέτοιο ισχύει, αλλά μόνο εν μέρει και αυτό είναι η ποσότητα. Τα σετ κοσμημάτων που δεν είναι πολύ «φορτωμένα», δείχνουν και κομψά.

4. Ξεχάστε τον κανόνα που θέλει τη τσάντα να είναι στο ίδιο χρώμα με τα παπούτσια

Δε χρειάζεται τα παπούτσια σας να ταιριάζουν χρωματικά με τη τσάντα. Τα παπούτσια σε έντονα χρώματα ταιριάζουν καλύτερα με τσάντες σε πιο παστέλ και διακριτικά χρώματα.

5. Διαλέξτε: είτε έντονα χρώματα αξεσουάρ είτε ρούχων

Όταν συνθέτουμε την εμφάνισή μας, πρέπει να αποφασίσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε, και ρυθμίζουμε ανάλογα το μακιγιάζ, τα ρούχα και τα αξεσουάρ: μπορούμε να φορέσουμε έντονα χρώματα, αλλά όχι όλα ταυτόχρονα. Μπλούζες με μεγάλα βολάν και με ογκώδη σκουλάρικια με πολλές πέτρες δείχνουν κακόγουστα.

6. Ξεχάστε να φορέσετε ρολόι, αν φοράτε βραδινό επίσημο φόρεμα

Τα ρολόγια διακοσμούν το καθημερινό, casual ντυσιμο. Ωστόσο, στις επίσημες ενδυμασίες δεν ταιριάζει να φορέσετε ένα ρολόι χειρός. essfully decorate

7. Να θυμάστε ότι τα φαρδιά δαχτυλίδια δεν ταιριάζουν σε όλους

Αν έχετε κοντά δάχτυλα, προτιμήστε πιο λεπτά δαχτυλίδια, που λεπταίνει οπτικά τις φάλαγγες.

8. Διαλέξτε γάντια που θα ταιριάζουν με ένα χρωματικό στοιχείο

Το χρώμα των γαντιών θα πρέπει να ταιριάζει με ένα χρωματικό στοιχείο: το χρώμα των παπουτσιών, της ζώνης, του κραγιόν κτλ. Τα γάντια θα πρέπει να συνδυάζονται χρωματικά τουλάχιστον με ένα στοιχείο της εμφάνισής σας.

9. Αν φοράτε παστέλ αποχρώσεις, ξεχάστε τα μαύρα παπούτσια

Τα μαύρα παπούτσια συνδυάζονται με πιο σκούρα χρώματα. Έτσι σε μια παστέλ εμφάνιση προτιμήστε άλλο χρώμα παπουτσιών, όπως καφέ ή λευκό.

10. Σε έθνικ αξεσουάρ προτιμήστε ουδέτερα χρώματα ρούχων

Το έθνικ στυλ επιτρέπει το συνδυασμό με πολλά κοσμήματα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τη χρωματική ισορροπία. Αν φορέσετε πολλά βραχιόλια ή ένα μεγάλο κολιέ, τότε φορέστε ουδέτερα χρώματα ρούχων.

Credit: Adme

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι