10 Μυστικά και Κόλπα για να δείχνετε ΠΑΝΤΑ υπέροχες, Φορώντας τα λευκά σας Ρούχα. Το 8ο είναι Χρυσός!

Όσο και αν μας άρεσε πολύ τo ευέλικτο μαύρο και γκρι χρώμα, μερικές φορές θέλουμε να φορέσουμε πιο ζωντανά χρώματα στην καθημερινή μας εμφάνιση. Και παρόλο που το λευκό χρώμα θεωρείται ένα βασικό χρώμα, σπάνια το φοράμε καθημερινά.

Αποφασίσαμε να αποδείξουμε ότι κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει λευκό χρώμα και να δείχνει υπέροχη. Σας παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν με αυτό.

Διαλέξτε τα σωστά εσώρουχα

Ίσως αυτός είναι ο πιο σημαντικός κανόνας για τα λευκά ρούχα. Επιλέξτε εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος, καθώς τα λευκά ρούχα μπορεί να είναι πολύ διαφανή. Αλλά αν τα εσώρούχα είναι μέρος της στυλ σας, τότε καλύτερο επιλέξτε τοπ και μπουστάκι.

Συνδυάστε διαφορετικές υφές

Για να δημιουργήσετε μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση με λευκά ρούχα, συνδυάστε υφάσματα με διαφορετικές υφές και πυκνότητα. Συνδυάστε τη λεπτεπίλεπτη δαντέλα με βαρύ βελούδο, το μετάξι με ένα χοντρό ύφασμα, και το απλό βαμβακερό ύφασμα με ένα αεράτο σιφόν.

Επιλέξτε χοντρά υφάσματα

Τα λευκά ρούχα από λεπτό ύφασμα μπορούν να αναδείξουν όλες τις ατέλειες και οπτικά προσθέτουν περιττά κιλά. Αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να το αποφύγετε: προτιμήστε ρούχα από χοντρό ύφασμα και αισθανθείτε άνετα να φορέσετε λευκά.

Φορέστε λευκά όχι μόνο το καλοκαίρι

Έχουμε συνηθίσει να σκεφτόμαστε το λευκό να φοριέται μόνο το καλοκαίρι. Αλλά αυτό το χρώμα μπορεί να ανανεώσει ακόμα και την πιο απλή φθινοπωρινή ή χειμωνιάτικη εμφάνιση. Και παρόλο που ο καιρός δεν επιτρέπει πάντα να φοράτε ανοιχτόχρωμα ρούχα, σε ηλιόλουστες μέρες μπορείτε να φορέσετε ένα λευκό παλτό, τζιν ή ακόμα και ένα κασκόλ, που θα τονίσει την εμφάνισή σας.

Συνδυάστε το με μεταλλικό χρώμα

Δοκιμάστε να συνδυάσετε ένα λευκό ρούχο με μεταλλικό χρώμα. Ακόμη και ένα απλό λευκό T-shirt, μπλούζα ή τοπ, σε συνδυασμό με μια φούστα ή παντελόνι θα σας ξεχωρίσει ανάμεσα στο πλήθος.

Προσθέστε ένα αξεσουάρ σε έντονο χρώμα

Εμπλουτίστε την εμφάνισή σας με κάτι χρωματιστό: τσάντα, παπούτσια ή αξεσουάρ. Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε φωτεινά χρώματα – ακόμα και μαύρο και καφέ σε αντίθεση με την ολόλευκη εμφάνιση, θα προσελκύσει την προσοχή.

Αντικαταστήστε το βραδινό ή το κοκτέιλ φόρεμα με λευκό κοστούμι

Οι ντίβες του Hollywood έχουν από καιρό υιοθετήσει αυτή τη μέθοδο και απέδειξαν ότι το λευκό κοστούμι φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακό στο κόκκινο χαλί από ένα υπέροχο φόρεμα. Σε αντίθεση με το μαύρο κοστούμι, το λευκό φαίνεται αρκετά επίσημο και το βράδυ.

Αντιστρέψτε τα λευκά και τα μαύρα ρούχα

Λευκή μπλούζα, μαύρη φούστα, είναι μια κλασική εμφάνιση, που τη γνωρίζουμε από τα χρόνια του σχολείου. Στην ενήλικη ζωή, ο συνδυασμός αυτός σχετίζεται με αυστηρό dress code εργασίας. Δοκιμάστε να το αντιστρέψετε και να επιλέξετε μαύρη μπλούζα και λευκό παντελόνι ή φούστα. Αυτή η εμφάνιση γίνεται αμέσως λιγότερο βαρετή και περισσότερο πρωτότυπη.

Φορέστε ένα λευκό σακάκι

Ένα λευκό παλτό ή σακάκι αποτελεί μια πραγματική σωτηρία για όσες γυναίκες δεν περνούν πολύ χρόνο να σκέφτονται τι να φορέσουν. Είτε πρόκειται για ένα συνηθισμένο τζιν και πουκάμισο, ένα απλό φόρεμα ή ένα καλό παντελόνι, ένα λευκό σακάκι θα προσφέρει στυλ σε κάθε εμφάνιση.

Παίξτε με τις αντιθέσεις

To λευκό σχετίζεται με την ελαφρότητα, φρεσκάδα και την αθωότητα. Ως εκ τούτου, ο συνδυασμός του λευκού ρούχα με ένα βραδινό μακιγιάζ, με χοντρό υφάσματα και ρούχα από την ανδρική γκαρνταρόμπα φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ασυνήθιστος. Αυτό δεν αναιρεί την αντίθεση, και τονίζει τα πλεονεκτήματα του λευκού.

Credit: Adme

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι