10 Εντυπωσιακά & Στιλάτα Φορέματα που Κάθε Γυναίκα ΠΡΕΠΕΙ να έχει στην Γκαρνταρόμπα της. Ποιο σας άρεσε Περισσότερο;

Ακόμα και αν αγαπάτε να φοράτε παντελόνια και τζιν, από τη ντουλάπα καμιάς γυναίκας δε θα μπορούσαν να λείπουν τα φορέματα. Αλλά η επιλογή του κατάλληλου στυλ δεν είναι και τόσο απλό ζήτημα, γι’ αυτό σας προτείνουμε 10 φορέματα, που είναι απαραίτητα να υπάρχουν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Μαύρο κοντό φόρεμα

Ίσως το πιο κλασικό φόρεμα. Υπάρχει σε πολλές παραλλαγές, που κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο για εκείνη που θα της ταιριάζει απόλυτα.

Κόκκινο φόρεμα

Σε αντίθεση με το μαύρο, ένα κόκκινο φόρεμα στρέφει τα βλέμματα όλων πάνω του και κάνει κάθε γυναίκα ακόμα πιο ελκυστική.

Maxi φόρεμα

Πιστεύεται ότι τα μακριά φορέματα ταιριάζουν σε ψηλές γυναίκες. Στην πραγματικότητα, είναι κατάλληλα για όλες: σε γυναίκες μέτριου ύψους προτείνονται maxi φόρεματα με κοψίματα. Και σε γυναίκες plus size, τα maxi φορέματα φαίνονται στυλάτα, τονίζοντας τη μέση με μια ζώνη.

Φόρεμα σε ίσια γραμμή

Τα φορέματα σε ίσια γραμμή είναι συντηρητικά, αλλά ταυτόχρονα θηλυκά. Είναι απλά απαραίτητο για επίσημες εκδηλώσεις στο χώρο της εργασίας. Αν το συνδυάσετε με έντονα αξεσουάρ, μπορεί να μετατραπεί σε μια εορταστική επιλογή. Επιπλέον, ταιριάζει σε όλες χωρίς εξαίρεση.

Φόρεμα σε Α γραμμή

Αυτά τα φορέματα τονίζουν τη γυναικεία φιγούρα και είναι ιδιαίτερα θηλυκά. Ταιριάζουν σε αδύνατες, αλλά και πιο εύσωμες γυναίκες, κρύβοντας τη κοιλιά και τους μηρούς.

Φόρεμα-πουκαμίσα

Αυτό το είδος φορέματος είχε επινοήσει η Coco Chanel, μετατρέποντας ένα απλό αντρικό πουκάμισο. Αυτά τα φορέματα μπορούν να φορεθούν για έναν περίπατο ή μια επίσκεψη ή ακόμα και στο γραφείο, και δεν είναι πολύ αυστηρού ενδυματολογικού κώδικα. Ένα τέτοιο φόρεμα ταιριάζει και με παντελόνι τζιν.

Φόρεμα με λευκή δαντέλα

Η δαντέλα ανέκαθεν θεωρείτο ένα πολυτελές ύφασμα, που το φορούσαν μονάχα αριστοκράτες. Ένα τέτοιο φόρεμα δείχνει τη γυναίκα του εκλεπτυσμένη και κομψή. Αυτά τα φορέματα είναι τέλεια για τις επισκέψεις και περιπάτους. Συνδυάστε με αξεσουάρ σε καφέ ή μαύρο χρώμα.

Φόρεμα κοκτέιλ

Αν η εκδήλωση που έχετε παραστείτε, λαμβάνει χώρα από το απόγευμα και μετά, μη διστάσετε να φορέσετε ένα φόρεμα κοκτέιλ. Είναι πιο βολικό από ένα επίσημο βραδινό φόρεμα, είναι πιο κοντό, δεν περιορίζει την κίνηση, και μπορείτε να το φορέσετε σε κλαμπ.

Μακρύ βραδινό φόρεμα

Το πιο πιθανό είναι ότι ένα τέτοιο φόρεμα θα το φορέσετε σε μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση, αλλά καλό είναι να έχετε ένα επίσημο βραδινό φόρεμα στην γκαρνταρόμπα σας. Τέτοια φορέματα φοριούνται όταν δύσει ο ήλιος και είναι απαραίτητα σε γιορτές, γάμους ή δεξιώσεις.

Άνετο καθημερινό φόρεμα

Και φυσικά, ένα απλό, φθηνό και άνετο φόρεμα με το οποίο αισθάνεστε άνετα. Ίσως η καλύτερη επιλογή αν πηγαίνετε στη σχολή, για περπάτημα, κινηματογράφο ή για ψώνια.

Credit: Adme

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι