10 Απαράβατοι Στυλιστικοί Κανόνες που Ακολουθούν ΟΛΟΙ οι Fashionistas της Νέας Υόρκης και Σαρώνουν στο Χώρο της Μόδας!

Για να μεταμορφώσετε το στυλ σας και να κατανοήσετε τη σύγχρονη μόδα, δε χρειάζεται να διαβάσετε διαλέξεις διάσημων κριτικών, και να δείτε τις τελευταίες επιδείξεις μόδας. Χρειάζεται απλά να ρίξετε μια ματιά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Οι κάτοικοι αυτής της μητρόπολης έχουν μοναδική εμφάνιση και στυλ, που είναι αδύνατον να μην πάρουμε την έμπνευσή μας από αυτούς.

Συγκεντρώσαμε 10 βασικούς στυλιστικούς κανόνες, με τους οποίους συμμορφώνεται κάθε fashionista αυτής της μεγαλούπολης του κόσμου.

1. Όταν δεν ξέρετε τι να φορέσετε, φορέστε μαύρα

Το “Total Black” στυλ είναι ένας δημοφιλής συνδυασμός στις κοπέλες της Νέας Υόρκης. Το μαύρο χρώμα ποτέ δεν βγαίνει εκτός μόδας. Ιδιαίτερη τιμητική έχει το μαύρο δερμάτινο τζάκετ, που μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν τα πάντα.

2. Η τιμή των ρούχων δεν είναι σημαντική. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείτε να τα συνδυάζετε με επιτυχία 

Οι fashionistas της Νέας Υόρκης συνδυάζουν εύκολα πολυτελείς τσάντες με ρούχα χαμηλού κόστους από το κοντινό κατάστημα H&M. Δεν έχει σημασία που τα αγοράσατε και πόσο κοστίζουν. Το πιο σημαντικό είναι τα συνδυάζετε κατάλληλα.

3. Η τσάντα είναι μια σημαντική επένδυση

Η τσάντα είναι το βασικό αξεσουάρ που αντανακλά το προσωπικό στυλ κάθε fashionista της Νέας Υόρκης. Η τιμή ξανά δεν παίζει κανένα ρόλο: μπορεί να είναι μια απλή τσάντα από τα Zara, ή τσάντα ακριβού οίκου μόδας.

4. Γυαλιά ηλίου με οποιοδήποτε καιρό. Πάντα. 

Είτε είναι μέρα, βράδυ, βροχή ή έχει ομίχλη, δεν έχει σημασία. Στην τελική, αυτό το αξεσουάρ έχει ένα μόνο σκοπό: να τελειοποιήσει την εμφάνιση.

5. Αν αμφιβάλλετε για την εικόνα σας, απλά προσθέστε ένα έντονο στοιχείο. 

Για παράδειγμα, μια τσάντα σε έντονο χρώμα, καπέλο ή παπούτσια σε συνδυασμό με μαύρα ρούχα, και είναι εγγυημένο ότι θα σας προσέξουν, θα το εκτιμήσουν και θα σας θυμούνται.

6. Αναμείξτε διάφορα στυλ.

Μπορείτε να φορέσετε με ένα φόρεμα αθλητικά παπούτσια ή να φορέσετε γόβες με μια φαρδιά μπλούζα. Οι συνδυασμοί είναι άπειροι και είναι μια καθημερινή πρόκληση.

7. Τα vintage καταστήματα και οι online δημοπρασίες είναι σύμμαχός σας

Στη Νέα Υόρκη υπάρχει και ονομασία για αυτού του είδους δημοπρασίες με vintage και ρέτρο πράγματα και ρούχα: “downdown”. Στα καταστήματα second hand μπορείτε να βρείτε μικρούς στυλιστικούς θησαυρούς.

8. Πειραματιστείτε με τις αναλογίες

Δοκιμάστε πράγματα σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα: oversize ή skinny, μακρύ παλτό ή κοντό τζάκετ, απλά πειραματιστείτε.

9. Μακιγιάζ και μαλλιά: όσο λιγότερο, τόσο καλύτερο

Μη το παρακάνετε με το μακιγιάζ της ημέρας, και προτιμήστε το βράδυ πιο έντονο μακιγιάζ. Φορέστε κραγιόν χωρίς μακιγιάζ, ανέμελες μπούκλες ή μια απλή αλογοουρά.

10. Το κλειδί είναι η αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας και στο στυλ σας. 

Αυτό ακριβώς βγάζουν προς τα έξω οι γυναίκες της Νέας Υόρκης. Πρωτοτυπήστε και μη ντρέπεστε να φορέσετε αυτό που σας αρέσει. Τολμήστε, και κυρίως κάντε το με αυτοπεποίθηση, γιατί αυτό είναι που σας ξεχωρίζει και σας κάνει αυθεντικές.

Credit: adme.ru

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι