13 Υπέροχοι Συνδυασμοί Ρούχων, ιδανικοί για νέες Γυναίκες, κάτω των 40 ετών. Θα τους λατρέψετε!

Είτε μας αρέσει είτε όχι, και υπάρχουν κάποια ρούχα που ταιριάζουν απόλυτα σε νεαρές κοπέλες. Για παράδειγμα, μετά τα 35, είναι καλύτερα να χαρίσετε τα T-shirts με περίεργες στάμπες και τα ριγέ κολάν στη μικρότερη αδελφή σας.

Αποφασίσαμε να αναδείξουμε κάποια ρούχα, που κάθε γυναίκα μπορεί να φορέσει νμέχρι την ηλικία των 35-40 ετών.

Κοντά σορτς

Τα σορτς είναι βολικά επειδή μπορούν να αντικαταστήσουν μια μίνι φούστα, και ακόμα και στις πιο κρύες εποχές, μπορείτε να φορέσετε καλσόν από κάτω. Πιο κοντά στα 35 μπορείτε να φορέσετε σορτς μεσαίου μήκους.

Αθλητικά ρούχα

Το sport-chic στυλ, καθώς και τα αθλητικά ρούχα, συνδέονται στενά με την μόδα της νεολαίας. Γι ‘αυτό είναι καλύτερα να τα φορέσετε στα 20-30 σας ή να τα αφήσετε για το γυμναστήριο.

Χρωματιστές γούνες και φτερά

Μία μπλε γούνα και ροζ φτερά μπορεί να φαίνονται παράξενα, αλλά γιατί να μην το δοκιμάσετε; Στην ηλικία των 35+ είναι καιρός να φορέσετε μια γούνα που μοιάζει με πιο φυσική.

Κοντές μπλούζες και top

Αν είστε άνω των 30 και έχετε καλογυμνασμένο σώμα, τότε ένα top σε συνδυασμό με ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα, θα δείχνει ιδανικό. Μια τέτοια εμφάνιση ταιριάζει σε μια βόλτα ή για ένα πάρτυ, αλλά δεν είναι κατάλληλο για εμφάνιση γραφείου.

Σκισμένο τζιν

Το σχισμένο τζιν είναι χαρακτηριστικό ρούχο των νέων και της επανάστασης. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα μοντέλο με μικρές τρύπες που δεν αποκαλύπτουν ένα σημαντικό μέρος του ποδιού.

Κολάν

Τα κολάν συμπληρώνουν τέλεια μακριά πουλάβερ και τουνίκ. Αλλά, ίσως μόνο ένα νεαρό άτομο μπορεί να το φορέσει με κοντό μπλουζάκι ή με παράξενους συνδυασμούς.

Αστείες κάλτσες

Οι αστείες και χαριτωμένες κάλτσες είναι κάτι που μπορείτε να φορέσετε μέχρι την ηλικία των 20 και κάτι.

T-shirt με μεγάλα γράμματα

Όταν είστε πάνω από 20, τα T-shirts με τεράστια επαναστατική συνθήματα είναι ένας καλός τρόπος για να εκφραστείτε. Στην ηλικία των 30+ ετών, μπορείτε να βρείτε κάποιον πιο ώριμο τρόπο έκφρασης.

T-shirt με «παιδικές» στάμπες

Κατά βάθος, όλες οι γυναίκες νιώθουν κορίτσια μέσα τους, οπότε γιατί να μην αγοράσετε ένα-δυο αστεία t-shirts; Ταιριάζουν ιδιαίτερα για το καλοκαίρι.

Ρούχα με ασυνήθιστα γεωμετρικά κοψίματα

Οι τολμηρές φορούν φορέματα και μπλούζες με ασυνήθιστα κοψίματα. Όμως γυναίκες κοντά στα 40 χρόνια είναι καλύτερο να προτιμήσουν πιο τα κλασικά κοψίματα, όπως ένα βαθύ ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη.

Ξεφτισμένα αθλητικά παπούτσια

Φυσικά, τα σκισμένα παπούτσια δεν τιμούν κανένα. Αλλά οι νεαρές κοπέλες τα προτιμούν, καθώς ο τρόπος ζωής τους είναι πολύ πιο απρόβλεπτος και αυθόρμητος.

Τζιν φόρμες

Οι τζιν φόρμες είναι νεανικό ρούχο. Κοντά στα 40 όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικές πως θα το φορέσετε, για να μην δώσετε την εντύπωση ότι μόλις ήρθατε από το το αγρόκτημα.

Μίνι φούστα

Είναι σημαντικό να δείτε αντικειμενικά την κατάσταση των ποδιών τους. Αν δεν θέλετε να προσελκύσετε πολλή προσοχή σε αυτά, τότε είναι καλύτερο να μην φορέσετε κοντή φούστα, ειδικά με διαφανές καλσόν και γόβες.

Credit: Adme

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι