Υιοθετήστε εύκολα και γρήγορα τις τάσεις της Άνοιξης

H επιστροφή των ’70s

Φέτος οι ανοιξιάτικες collections έχουν πολλές αναφορές από τη δεκαετία των ’70s. Ωστόσο, επειδή βρισκόμαστε εν έτει 2015, είναι προτιμότερο να συνδυάσεις ρούχα της γκαρνταρόμπας σου με χαρακτηριστικές πινελιές της δεκαετίας αυτής.
Δερμάτινα σακάκια με μεγάλο πέτο, ρούχα με μπαλώματα, αέρινες πουκαμίσες, tops με κρόσια, τζιν και παντελόνες είτε καμπάνα είτε φαρδιές, πλατφόρμες, μίνι φορέματα και φούστες και μάλιστα σε χρώματα όπως σκούρο καραμελέ, βουργουνδί, πορτοκαλί αλλά και σμαραγδί είναι κομμάτια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να δώσεις στο στυλ σου λίγο αέρα από την εποχή εκείνη.

Σουέντ

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο στο να συνδυαστεί, όμως χάρη στα παστέλ χρώματα, όπως το μωβ και το ροζ, αλλά και τις έντονες ανοιξιάτικες αποχρώσεις, όπως μπλε και κόκκινο, γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος για κομψές και εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ένα σουέντ πανωφόρι είναι ένα κομμάτι που σίγουρα αξίζεις να επενδύσεις, μιας κι από ότι φαίνεται η συγκεκριμένη τάση θα συνεχιστεί και τον ερχόμενο χειμώνα.

Γυμνοί ώμοι

Φέτος οι σχεδιαστές προσέγγισαν το less-is-more αφήνοντας τους ώμους γυμνούς, άλλοτε μόνο τον ένα κι άλλοτε και τους δύο. Είναι μια τάση που θα αγαπηθεί αρκετά από τον γυναικείο πληθυσμό και μπορεί να υιοθετηθεί εύκολα και άμεσα.

Gingham καρώ

Τα gingham καρώ είναι ένα τολμηρό print που τραβάει τα βλέμματα, όμως δεν νοείται άνοιξη χωρίς έντονα στοιχεία. Πέρα από την παραδοσιακή εκδοχή τους που θυμίζει τραπεζομάντηλο του πικ-νικ, εμφανίζονται σε μεγάλη ποικιλία χρωματικών συνδυασμών και τα συναντάμε σε όλα σχεδόν τα ρούχα από παντελόνια και σορτς μέχρι φορέματα, φούστες και πουκάμισα.

Sporty μινιμαλισμός

Κι αυτή τη σεζόν, οι σχεδιαστές βρήκαν τον τρόπο να συνεχίσουν να παίζουν με το αθλητικό look, προσθέτοντας minimal sportive λεπτομέρειες σε θηλυκά σύνολα, όπως είναι οι κλασικές αθλητικές ρίγες, τα περικάρπια, τα κορδόνια και τα φερμουάρ. Επιπλέον, οι πόλο μπλούζες γίνονται το νέο must-have που φοριούνται με όλα, ακόμα και με φούστες.

Military

Για αυτή την Άνοιξη, οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν από τις στολές των φαντάρων και όρισαν τις αποχρώσεις του χακί ως το ουδέτερο χρώμα της σεζόν. Εάν θες να επενδύσεις σε κάτι καινούριο, στρατιωτικά jacket και πουκάμισα, καμπαρντίνες και cargo παντελόνια θα ανανεώσουν το στυλ σου.

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι