Το Κοφτό Άσπρο Μπικίνι της Kylie Jenner που ξετρέλανε τις Μπαχάμες. Δείτε το Κάτω Μέρος του…

Η Kylie κανόνισε να πάει διακοπές στις Μπαχάμες για να γιορτάσει τα 19α γενέθλιά της. Σιγούρεψε πως θα ξεχωρίζει στο πλήθος την Πέμπτη φορώντας ένα λευκό προκλητικό μπικίνι. Ήθελε επίσης να κάνει επίδειξη του καινούργιου της τατουάζ που είχε κάνει πρόσφατα, όπως και του καινούργιου χτενίσματος της. 

Η Kylie έκανε το τατουάζ της ‘λογικής’ (sanity), γράφοντάς το ‘sa-nə-tē’, βάζοντας την λέξη ‘before’ ακριβώς πριν. Η εορτάζουσα εθεάθη να κρατάει ένα ποτό στα χέρια της και να κατευθύνεται προς τη θάλασσα για να δροσιστεί.

Το καuτό της μπικίνι ανέβασε τον υδράργυρο και μία χρυσή ολόσωμη αλυσίδα μαζί με τα γυαλιά της ολοκλήρωναν την εμφάνισή της.

Εν τω μεταξύ, ο φίλος της Kylie έγινε πάλι πρωτοσέλιδο την Πέμπτη και τώρα αντιμετωπίζει την πιθανότητα να τον συλλάβουν μόλις γυρίσει στις ΗΠΑ, επειδή δεν εμφανίστηκε στην δίκη στην οποία έπρεπε να απαντήσει κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τα οικονομικά του.

Δεν είχε πληρώσει $480,000 που όφειλε στον ιδιοκτήτη της έπαυλης που έμενε στο Μαλιμπού μέχρι τις 20 Ιουλίου, ο οποίος εξοργίστηκε όταν έμαθε πως ο ράπερ έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο αξίας $200,000 στην Kylie.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι