Το απόλυτο Μυστικό για Τέλειους Στιλιστικούς συνδυασμούς: Δείτε ΠΩΣ τα Ρούχα σας θα Ταιριάζουν Πάντα Αρμονικά Μεταξύ τους!

Η ντουλάπα σας είναι γεμάτη, αλλά δεν ξέρετε τι να φορέσετε; Είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες. Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν κάνουμε παρορμητικές αγορές, χωρίς να σκεφτούμε τι πραγματικά χρειαζόμαστε στην γκαρνταρόμπα μας.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα λέγεται γκαρνταρόμπα της κάψουλας. Έτσι αποφεύγετε αυθόρμητες αγορές και εξοικομείτε χρήματα.

Τι είναι η γκαρνταρόμπα της κάψουλας

Είναι μια συλλογή αντικειμένων που το κάθε στοιχείο δένει αρμονικά με το άλλο. Συνήθως αποτελείται από 12 στοιχεία ρούχων και αξεσουάρ, και συνολικά το πλήθος των συνδυασμών φτάνει τους 12-18. Έτσι μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε, σχεδόν χωρίς να διστάσετε: οποιαδήποτε σκουλαρίκια και τσάντα ταιριάζει σε κάθε συνδυασμό.

Κανόνες για να συνθέσετε την γκαρνταρόμπα της κάψουλας

1. Κάθε ρούχο, στοιχείο της κάψουλας, πρέπει να ταιριάζει με οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της γκαρνταρόμπας.

2. Βρείτε τα στοιχεία που σας ταιριάζουν περισσότερο. Τα στοιχεία που τονίζουν τα δυνατά σας σημεία, και κρύβουν τα αδύνατα.

3. Η βάση της γκαρνταρόμπας κάψουλας είναι τα κλασικά στοιχεία που είναι κατάλληλα για κάθε εποχή και μπορούν να φορεθούν και μετά από πολλά χρόνια. Τέτοια είναι: κλασικά τζιν, μπλούζες, μονόχρωμο πουλόβερ, μονόχρωμο παλτό, ίσια φούστα, ένα λιτό φόρεμα.

4. Τα στοιχεία της κάψουλας πρέπει να είναι καλής ποιότητας, για να αντέξουν για αρκετό καιρό.

5. Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας είναι εύκολη, και μπορείτε απλά να προσθέσετε μερικά στοιχεία που είναι στη μόδα κάθε σεζόν.

6. Το χρώμα της συλλογής της κάψουλας μπορεί να περιέχει 3-4 ποικιλίες χρωμάτων, με 1-2 στοιχεία να είναι του ίδιου χρώματος ή ένα χρώμα να είναι ουδέτερο. Κάποια χρώματα τονίζουν το υπόλοιπο σύνολο, και αντίθετα χρώματα πρέπει να αποφεύγονται.

7. Η βέλτιστη σειρά αγορών: πρώτα φόρεμα, στη συνέχεια παντελόνι και φούστα, έπειτα μπλούζες, πουλόβερ, παπούτσια και αξεσουάρ, και τέλος παλτό ή μπουφάν.

8 Ρούχα + 8 αξεσουάρ = 17 διαφορετικοί συνδυασμοί

Για να σας δείξουμε στην πράξη πως λειτουργεί η γκαρνταρόμπα της κάψουλας, συνθέσαμε μια καθημερινή κάψουλα. Αποτελείται από βασικά στοιχεία και μερικά αξεσουάρ που είναι τώρα στη μόδα.

Χρησιμοποιήσαμε 8 βασικά κομμάτια ρούχων: παλτό, πουλόβερ, bomber jacket, φόρεμα, τζιν, κοντή μπλούζα, φούστα και πουκάμισο.

Επίσης, 8 αξεσουάρ: αθλητικά παπούτσια, γόβες, μποτάκια, σακίδιο πλάτης, ζώνη, κασκόλ, και γυαλιά ηλίου.

Credit: adme.ru

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι