Τα 14 πιο Ακατάλληλα Ρούχα που ΔΕΝ πρέπει Ποτέ να Φορέσουμε σε έναν Γάμο.

Είτε είστε γυναίκα είτε άντρας, είναι πάντα δύσκολο να βρεθεί το κατάλληλο ντύσιμο για έναν γάμο. Δεν είναι όλα τα ρούχα κατάλληλα γι’αυτή την περίσταση και υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν πρέπει οπωσδήποτε να τα φορέσετε σε ένα γάμο, όσο επίσημος, απλός ή μοναδικός κι αν είναι.

1. Λευκό φόρεμα
Αφού δεν είναι ο δικός σας γάμος γιατί να ντυθείτε σαν νύφη; Αποφύγετε το λευκό οτιδήποτε σε δαντέλα που θυμίζει νύφη.

2. Φούτερ
Όσο άνετο κι αν είναι δεν δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στην νύφη και το γαμπρό. Αφήστε που θα σας τραβήξουν και πολλές φωτογραφίες – σίγουρα θέλετε να σας θυμούνται έτσι;

3. Οτιδήποτε αφήνει το σουτιέv σας εκτεθειμένο
Δεν πάτε βόλτα τον σκύλο σας στο πάρκο! Όχι ότι έχει κάτι κακό το σουτιέv – είναι απλά ένα εσώpουχο και καλό θα ήταν να μην φαίνεται όταν πάτε σε έναν γάμο. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες: αγόρια, μαζέψτε τα παντελόνια σας.

4. Μακιγιάζ μεθυσμένου κλόουν
Αποφύγετε τις υπερβολές και τα έντονα χρώματα και επιλέξτε κάτι απλό και διακριτικό.

5. Animal print
Δεν χρειάζεται να φορέσετε κάτι πολύ κοριτσίστικο που να μην σας εκφράζει, αλλά η ημέρα του γάμου δεν είναι για λεοπάρ φορέματα.

6. Σαγιονάρες
Οι σαγιονάρες φαίνονται πολύ καθημερινές, όσο ωραίες κι αν είναι. Δεν είναι ανάγκη να φορέσετε ψηλό παπούτσι, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγετε τις σαγιονάρες.

7. Τζιν
Το τζιν δεν είναι άσχημη ιδέα για έναν απλό γάμο, όμως πρέπει να προσέξετε και να φορέσετε τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα κάνουν το ντύσιμο σας πιο επίσημο. Πολλοί το υποτιμούν και θεωρούν ότι είναι μια εύκολη επιλογή, αλλά καλύτερα να μην το επιλέξετε.

8. Πουκάμισο με κοντά μανίκια
Όση ζέστη κι αν κάνει, είναι προτιμότερο να φορέσετε ένα πουκάμισο με μακριά μανίκια και να τα μαζέψετε.

9. Μαύρα από την κορυφή ως τα νύχια
Σε γάμο πάτε, όχι σε κηδεία! Το μαύρο δεν είναι απαγορευτικό, αλλά υπάρχουν τόσες επιλογές. Αν επιμένετε στο μαύρο, φροντίστε να το ελαφρύνετε με σχέδια και αξεσουάρ.

10. Βερμούδα
Δεν είναι δίκαιο να έχει ζέστη και οι γυναίκες να φοράνε κοντά φορέματα, ενώ οι άντρες να πρέπει να φοράνε μακριά παντελόνια και πουκάμισα. Λυπούμαστε όμως, αλλά θα πρέπει να το δεχτείτε.

11. Καπέλα
Ο κανόνας αυτός είναι πιο χαλαρός για τις γυναίκες παρά για τους άντρες. Στους άντρες απαγορεύονται εντελώς – στις γυναίκες επιτρέπονται, απλά φροντίστε να είναι κάτι διακριτικό. Δεν θα πάτε και σε βασιλικό γάμο.

12. Αποκαλυπτικά ρούχα
Τα πολύ αποκαλυπτικά ρούχα δεν είναι κατάλληλα για έναν γάμο. Μπορείτε να φορέσετε κάτι $έξι, αλλά με μέτρο.

13. Φωσφοριζέ
Σίγουρα δεν θέλετε να σας ξεχωρίζουν στις φωτογραφίες από τα έντονα χρώματα που φοράτε. Επιλέξτε πιο απαλούς τόνους.

14. Πούλιες και λαμέ
Είστε καλεσμένη σε γάμο, όχι ντισκομπάλα. Ακόμα κι αν αυτό είναι το στιλ σας, καλό θα ήταν να το αποφύγετε και να επιλέξετε μόνο ένα πολύ γυαλιστερό αξεσουάρ.

Credit: cosmopolitan.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι