Τα καλύτερα χειμερινά ανδρικά υποδήματα

Μπορεί να μπήκε ο Μάρτιος, αλλά το κρύο δεν λέει να φύγει, γι’ αυτό και οφείλεις να προστατέψεις κομψά τα κάτω άκρα σου από τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Σε αυτή τη χώρα ο χειμώνας ξεκινά ουσιαστικά τον Ιανουάριο και μπορεί να τραβήξει μέχρι και τον Απρίλιο, με τσουχτερό κρύο, ξαφνικές βροχές αλλά και αναπάντεχες χιονοπτώσεις.
Με μια ποικιλία από μπότες, μποτάκια και γαλότσες αν μη τι άλλο μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα ξεχειμωνιάσεις φορώντας τα πιο κομψά ζευγάρια παπούτσια.
Εμείς κάνουμε την αρχή και διαλέγουμε για εσένα 10 ζευγάρια που θα κάνουν τα βήματά σου πιο σίγουρα, ζεστά και stylish από ποτέ.

Chelsea
Απόγονος της κοντής μπότας που φορούσαν άντρες και γυναίκες στη Βικτωριανή εποχή, το Chelsea μποτάκι έφτασε στο απόγειο της δόξας του στα 60’s, όταν φωτογραφήθηκε στα πόδια των Beatles, των Rolling Stones και των άλλων pop ειδώλων της εποχής. Σήμερα, αποτελεί ίσως το πιο κλασικό σχέδιο στην αντρική γκαρνταρόμπα, το οποίο μπορεί -με τους κατάλληλους συνδυασμούς και ανάλογα με το υλικό του- να δείχνει είτε σχετικά επίσημο είτε εντελώς casual.


Σουέντ Chelsea μποτάκια S. Oliver


Δερμάτινα Chelsea μποτάκια Bitter & Sweet


Δερμάτινα Chelsea μποτάκια Gant

desert boots
Έτσι περίπου αισθάνεται η παπουτσοθήκη σου αν δεν περιέχει μέσα έστω ένα ζευγάρι desert boots. Θα έχεις παρατηρήσει και μόνος σου άλλωστε πως αφενός το συγκεκριμένο μποτάκι δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και αφετέρου είναι τόσο ευέλικτο που φοριέται σχεδόν με τα πάντα.


Δερμάτινα desert boots Paolo Vandini


Δερμάτινα desert boots Azzaro


Καφέ desert boots Camper

It’s in the details
Τι θα έλεγες να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με ένα νέο ζευγάρι μποτάκια με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, το οποίο θα κάνει αυτόματο upgrade στο καθημερινό στιλ σου; Λίγο χρώμα στα κορδόνια, στις σόλες ή σε άλλα σημεία του παπουτσιού παίζει ωραία με τις αντιθέσεις και δίνει funky στίγμα.


Καφέ desert boots Damiano Damiani


Γκρι desert boots Vulcarini

Γαλότσες
Οι γαλότσες δεν προορίζονται μόνο για κηπουρικές εργασίες, αλλά είναι το ζευγάρι που μπορεί να σου προσφέρει απόλυτη αντιολισθητική προστασία όταν έξω είναι όλα παγωμένα και υγρά. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υπολείπονται σε καλαισθησία.


Ανάγλυφες μαύρες γαλότσες Buffalo


Ανάγλυφες καφέ γαλότσες Buffalo

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι