10 Τάσεις της Μόδας που έκαναν Θραύση το 2016 αλλά θα Θεωρούνται Ξεπερασμένες το 2017. Δείτε ΤΙ θα Φορεθεί το Επόμενο έτος!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να ακολουθούν τη μόδα της εποχής, αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να παρακολουθούμε όλες τις νέες τάσεις. Σας παρουσιάζουμε τις νέες τάσεις του στυλ, από τις οποίες μπορείτε επιλέξτε αυτό που σας αρέσει.

Μείξη διαφορετικών κοσμημάτων αντί για τσόκερ

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε όλα τα είδη τσόκερ και να δώσετε προτεραιότητα στα μεταλλικά κοσμήματα. Μπορείτε να φορέσετε πολλά διαφορετικά κοσμήματα, όπως για παράδειγμα, ένα πιο ογκώδες και ένα πιο λεπτεπίλεπτο.

Συνδυασμός διακοσμητικών στοιχείων αντί για καρφιά


Αφήστε στην άκρη όλα τα είδη με καρφιά, και αντίθετα φορέστε μερικά διακοσμητικά στοιχεία που έχουν αντίθετα χρώματα και στις υφές του κοσμήματος.

Φυσικό μακιγιάζ αντί για contouring

Ο φυσικός τόνος του δέρματος με λίγο highlighter αντικαθιστά το βαρύ contouring, δίνοντας ένα πιο φυσικό και ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Χαλαρές μπούκλες αντί έντονες μπούκλες

Οι χαλαρές μπούκλες έρχονται να αντικαταστήσουν τις σφιχτές μπούκλες. Δε θα χρειαστεί πλέον να περνάτε πολλή ώρα επιβαρύνοντας τα μαλλιά σας με υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Βελούδο αντί για τζιν

Τα ρούχα από denim αντικαθίστανται τη νέα χρονιά με το βελούδο. Χαρίζει κομψότητα, γοητεία και στυλ σε κάθε γυναίκα. Ο καλύτερος συνδυασμός με ρούχα από βελούδο είναι το σατέν, το δέρμα, το καστόρι και το τουίντ. Όταν συνδυάζετε ρούχα με βελούδο καλύτερα φορέστε ρούχα με διαφορετικές υφές: φορέστε κάτι ματ και κάτι άλλο με μια μικρή γυαλάδα.

Φούστες «μολύβια» αντί για «φουσκωτές» φούστες

Οι φουσκωτές φούστες βγαίνουν εκτός μόδας, και επίκαιρες γίνονται οι ίσιες φούστες «μολύβια», που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Τονίζουν τη φιγούρα και τα πόδια σας.

Φορέματα σε στυλ νεγκλιζέ αντί για φορέματα με «επιδέσμους»

Τα φορέματα «επίδεσμοι» χάνουν τη δημοτικότητά τους και αντικαταθίστανται με το εντυπωσιακαά και τολμηρά φορέματα σε στυλ νεγκλιζέ. Και αυτά τα φορέματα τονίζουν εξίσου τη γυναικεία φιγούρα.

Εφαρμοστό παλτό αντί για oversized παλτό

Tα oversized παλτό αντικαθίστανται με παλτό που εφαρμόζουν στη φιγούρα και τονίζουν τη μέση με ζώνη.

Απροσδόκητοι συνδυασμοί χρωμάτων αντί για κλασικά χρώματα

Πρόσφατα o χρωματικός συνδυασμός παπουτσιών και τσάντας θεωρούταν κακόγουστο. Η σύγχρονη μόδα υπαγορεύει ολοένα και περισσότερο τι πρέπει να κάνουμε και δεν αξίζει τον κόπο. Σας συνιστούμε να διαλέξετε ένα ξεχωριστό χρώμα για τη τσάντα σας, και να ταιριάξετε το χρώμα των παπουτσιών, για παράδειγμα με το χρώμα του παλτό.

Γόβες αντί για αθλητικά πλατφόρμες

Τα αθλητικά με πλατφόρμες πλέον βγαίνουν εκτός μόδας και οι κλασικές γόβες ταιριάζουν σε κάθε γυναικείο πόδι.

Credit: Adme

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι