Σχέδια νυχιών για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2016!

Σιγά σιγά το καλοκαιράκι φτάνει στο τέλος του και θα δώσει την σκυτάλη στο φθινόπωρο. Ποιες είναι όμως όλες οι τάσεις της μόδας για τα σχέδια νυχιών, που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον το φθινόπωρο, αλλά φυσικά και τον χειμώνα 2016;

Στρόγγυλα νύχια

Το συγκεκριμένο στυλ μας είναι πολύ οικείο, μιας και ήταν στην μόδα από την άνοιξη μέχρι και τώρα το καλοκαίρι του 2015 και μιας και το αγαπήσαμε, σχεδόν όλες μας πιστεύω, φρόντισαν να το συνεχίσουν μέχρι και τον χειμώνα που μας έρχεται. Βέβαια, εννοείται πως η επιλογή είναι δική σου και μπορείς να τα κάνεις οβάλ και τετραγωνισμένα.

Κοντά νύχια

Ακόμη ένα trend που θα συνεχιστεί και από το φθινόπωρο και μετά, είναι και αυτό εδώ. Μπορεί να έχεις περισσότερες επιλογές σε σχέδια όταν είναι πιο μακρύ το μανικιούρ σου, αλλά το κοντό είναι πάντα πιο κομψό και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Μπλε, κόκκινο και γκρι βερνίκι νυχιών

Τα πιο must χειμερινά χρώματα λοιπόν, είναι το all time classic κόκκινο, το φινετσάτο γκρι και το μοντέρνο και εναλλακτικό μπλε, σε διάφορες αποχρώσεις. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά και να μην ήταν το μπλε μέσα στις φετινές τάσεις, πάλι δεν θα το αποχωριζόμουν, αλλά πάλι καλά μας σκέφτηκαν.

Nude χρώματα

Ήταν, είναι και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσουν να είναι, ανάμεσα στις καλύτερες επιλογές χρωμάτων που μπορείς να κάνεις. Επίσης, είναι ένας τρόπος για να κάνεις το κοντό μανικιούρ, να δείχνει πιο μακρύ, όταν δεν μπορείς να το μεγαλώσεις φυσικά χωρίς να σου σπάσει.

Ασπρόμαυρα nail art

Το μαύρο είναι ένα κλασικό χειμερινό χρώμα, όχι όμως και το λευκό που δεν το είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια, παρά μόνο την άνοιξη και το καλοκαίρι. Εκτός του ότι ο συνδυασμός τους δείχνει εξαιρετικός και προτείνετε ανεπιφύλακτα, από φέτος μπορείς να χρησιμοποιείς και το λευκό βερνίκι μόνο του.

Μεταλλικά και ματ βερνίκια νυχιών

Από την μία έχουμε τα βερνίκια με το μεταλλικό χρώμα και την γυαλάδα και από την άλλη τα ματ βερνίκια, που όσο περνάει ο καιρός κερδίζουν όλο και περισσότερο χώρο στις προτιμήσεις μας. Γι’ αυτό και βρίσκονται μέσα στις νέες τάσεις της μόδας για το 2016.

Nail art με πιτσιλιές (Splatter)

Αυτή την τάση σίγουρα θα την προτιμήσουν όλες οι γυναίκες που δεν “πιάνει” το χέρι τους, αλλά θέλουν να δοκιμάσουν να κάνουν μερικά σχεδιάκια. Σκέψου πως τα νύχια σου είναι ένας καμβάς και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι αφού περάσεις την βάση να κάνεις μερικές πιτσιλιές με διάφορα χρώματα και να ολοκληρώσεις με ένα top coat.

Ombre Nail art

Η τεχνική Ombre ξεκίνησε από τα μαλλιά, πέρασε στο μακιγιάζ και πιο συγκεκριμένα στα χείλη και δεν θα μπορούσε να μην είναι μέσα στις προτάσεις και για τα νύχια. Ειδικά τώρα που πάνω κάτω, είμαστε ενήμερες για το πως μπορούμε να τα κάνουμε και μόνες μας, νομίζω ότι είναι από τις πιο όμορφες και ταυτόχρονα τόσο εύκολες προτάσεις.

Μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ

Ξέρεις πως το γαλλικό μανικιούρ δεν θα σταματήσει να είναι στην μόδα ποτέ. Φέτος όμως θα δούμε αρκετές, πιο ανατρεπτικές προτάσεις, κατά τις οποίες το γαλλικό θα είναι διακοσμημένο με διάφορα σχέδια και χρώματα, ή ακόμη και οι γραμμή του δεν θα είναι η κλασική κυκλική, αλλά τριγωνική, κυματιστή ή ασύμμετρη.

Σχέδια με καμπύλες

Δεν μας νοιάζει το σημείο στο οποίο σχηματίζονται οι καμπύλες, αρκεί μόνο να υπάρχουν. Είτε κάνεις ένα κυματιστό ζιγκ ζαγκ κάθετα στο κέντρο, είτε οριζόντια στην άκρη, πάντα θα δείχνεις in fashion.

Μίνιμαλ σχέδια

Έχεις ακούσει που λένε όσο πιο απλό τόσο το καλύτερα, έτσι; Μάλλον κάτι τέτοιο σκέφτηκαν και είπαν να βάλουν το μίνιμαλ μανικιούρ μέσα στις προτάσεις, για όσες δεν είναι λάτρεις των φανταχτερών χρωμάτων και design.

Διακοσμημένα νύχια

Τέλος, από την άλλη πλευρά έχουμε και την υπερπαραγωγή, όπου το nail art design είναι παραφορτωμένο με στρας και διάφορα διακοσμητικά. Τώρα θα μου πεις και πέρυσι ήταν στην μόδα αλλά πόσες από εμάς το ακολούθησαν; Άλλο όμως αυτό. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις όλες τις τάσεις, μιας και η καθεμιά μας ξεχωρίζει για την προσωπικότητα της και τις επιλογές που κάνει!

Πως σου φάνηκαν τα trends που μας προτείνουν για τον φετινό χειμώνα και ποια από αυτά σκοπεύεις να ακολουθήσεις;

[via]

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι