Παραδείγματα προς Μίμηση! 11 Καλόκαρδοι Διάσημοι που έκαναν μεγάλες Θυσίες για τους μικρούς Θαυμαστές τους

Όλοι έχουμε ακούσει ιστορίες για ντίβες και διάσημους που έχουν πάρει αέρα τα μυαλά τους. Αλλά υπάρχουν όμως και διάσημοι που αγαπούν και σέβονται τους θαυμαστές τους. Έτσι, συγκεντρώσαμε αυτή τη λίστα με προσωπικότητες που έκαναν το κάτι παραπάνω για να κάνουν χαρούμενους τους θαυμαστές τους.

1. Chris Evans και Chris Pratt

Αυτό το δίδυμο υπερηρώων πήγε σε ένα νοσοκομείο παίδων ντυμένοι με στολές για να κάνουν τα παιδιά λιγάκι πιο χαρούμενα.

2. Dwayne “Ο Βράχος” Johnson

Όλοι αγαπούν αυτόν τον παλαιστή-ηθοποιό και μας έκλεψε τις καρδιές όταν προσκάλεσε ένα βαριά άρρωστο παιδάκι να έρθει στα γυρίσματα του Baywatch, αφού του έστειλε γράμμα λέγοντάς του γιατί ήταν το πρότυπό του και ήθελε να τον γνωρίσει.

3. Ed Sheeran

Μετά από μία καμπάνια στο Twitter με το hashtag #SongForTri, ο Ed κανόνισε τηλεφώνημα με την Triona Priestley, που υπέφερε από κυστική ίνωση από όταν ήταν παιδί. Της τραγούδησε το “Little Bird” καθώς έπαιρνε τις τελευταίες της ανάσες, περιτρυγιρισμένη από την οικογένειά της.

4. Tom Hiddleston και Chris Hemsworth

Οι Tom Hiddleston και Chris Hemsworth επισκέφτηκαν το νοσοκομείο παίδων Lady Cilento. Διασκέδασαν περίπου 80 παιδιά και έδωσαν μάλιστα και συνέντευξη σε κάθε ένα από αυτά.

5. Mila Kunis

Ο βετεράνος λοχίας Scott Moore ζήτησε σε μία ανάρτηση από την Mila Kunis να τον συνοδεύσει στον χορό των πεζοναυτών. Εκείνη δέχτηκε και πήγε μαζί του στην ιδιαίτερη αυτή περίσταση.

6. Ellen DeGeneres

Η Ellen πήρε ένα γράμμα από μία γυναίκα που δούλευε σε νοσοκομείο παίδων. Δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα με τα έξοδα της οικογένειάς της. Έτσι, η Ellen τους χάρισε ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες και έδωσε στην γυναίκα μία επιταγή $10,000.

7. Amy Schumer

Αφού την σέρβιρε ένας θαυμαστής σε ένα εστιατόριο και μίλησε μαζί της για τις δυσκολίες που περνούσε, εκείνη του άφησε φιλοδώρημα $500.

8. JJ Abrams

Ο σκηνοθέτης του Star Wars μαζί με την Kathleen Kennedy, πήγαν πίτσες σε εκατοντάδες θαυμαστές που είχαν πάει για να κάνουν τον ετήσιο εορτασμό του Star Wars.

9. Bruno Mars

Όταν ο Bruno ανακάλυψε πως η Zumyah Thorpe που άκουγε τα κομμάτια του ενώ ανάρρωνε από ένα πολύ σοβαρό τρακάρισμα, ήταν στο κοινό από ένα από τα σόου του, σταμάτησε και τραγούδησε το “Just The Way You Are” ειδικά για εκείνη.

10. Katy Perry

Μία πολύ συναισθηματική στιγμή! Ο Tony Marrero είναι ένας από τους επιζήσαντες στην επίθεση στο Orlando club το 2016 και εξήγησε στην Ellen πως το τραγούδι “Rise” της Katy Perry τον βοήθησε να αναρρώσει ενώ ήταν στο νοσοκομείο. Δεν ήξερε όμως πως η Katy ήταν εκεί και όταν εμφανίστηκε και τον αγκάλιασε συγκινήθηκε πάρα πολύ.

11. Robert Downey Jr.

Ο Robert Downey Jr. και ο Albert Manero, ένας φοιτητής που ίδρυσε την Limbitless, έκαναν έκπληξη σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί, τυπώνοντας ένα βιονικό χέρι δωρεάν για εκείνον.

Credtit: brightside.me

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι