Οι celebrities άρχισαν να ενθουσιάζονται πάλι με αυτό το φρικτό τζιν παντελόνι και δεν το πιστεύουμε

Είχαμε πολύ καιρό να το δούμε σε μαζική κλίμακα και τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα.

Επειδή μιλάμε για τζιν παντελόνι πρέπει να παραδεχθούμε πως ήμασταν διατεθειμμένες να δεχθούμε πάρα πολλά. Είναι το πιο διαχρονικά κουλ παντελόνι του κόσμου, άλλωστε, αυτό που ήρθε στις ντουλάπες μας από την Άγρια Δύση και έγινε από αγαπημένο ρούχο των πιο σκληρών καουμπόι αγαπημένο ρούχων όλων μας.

Θα ήταν πραγματικά αδύνατο το ντένιμ να μην βιώσει κι αυτό την δική του εξέλιξη, η οποία όπως όλες η εξελίξεις στην ιστορία της παγκόσμιας μόδας έχει τα μελανά σημεία της. Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά;

Κι έτσι, όταν πριν από μερικά χρόνια δρόμοι, γραφεία, μπαρ και μετρό γέμισαν από το υπερβολικά σκισμένο τζιν παντελόνι, αυτό που είναι τόσο σκισμένο ώστε στην πραγματικότητα το δέρμα που φαίνεται από κάτω να καταλήγει πολύ περισσότερο από το ίδιο το ύφασμα (το λέμε εμείς που γενικά δεν έχουμε ιδιαίτερο ζήτημα με το δέρμα που φαίνεται κάτω από τα ρούχα). Το παντελόνι που ουσιαστικά αφήνει το πατρόν του να κρέμεται σαν ξεχειλωμένος λουκουμάς που δεν πέτυχε στο τηγάνι, με τρόπο τόσο κακόγουστο που όταν εξαφανίστηκε τελικά από το οπτικό μας πεδίο αναστενάξαμε με ανακούφιση.

Αν δεν πρόλαβες να αναστενάξεις κι εσύ τότε, είναι, δυστυχώς, πια αργά γιατί το πιο φάουλ, ίσως, τζιν παντελόνι που κυκλοφόρησε ποτέ είναι πάλι εδώ με τις ευλογίες των celebrities.

Από την Μπέλα Χαντίντ μέχρι την Κένταλ Τζένερ, τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμο το φοράνε ξανά με τελευταίο παράδειγμα την εντυπωσιακή σύζυγο του Τζον Λέτζεντ, Κρίστι Τέιγκεν, η οποία εμφανίστηκε με ένα τέτοιο σε πρόσφατη βόλτα της στη Νέα Υόρκη.

Κακά τα μαντάτα για τις φτωχές λάτρεις του απλού ψηλόμεσου σε straight ή mommy γραμμή.


Η Κρίστι Τέιγκεν στη Νέα Υόρκη.

Αν και εσύ αντιστέκεσαι ακόμα δες παρακάτω 4 hot τζιν της σεζόν.


Madewell Pleated Wide-Leg Jeans ($110)


Levi’s Ribcage Pleated Cropped Wide Leg Jean – Now And Then $98.00


SLOUCHY Z1975 JEANS WITH DARTS DETAILS 49.90 USD


AGOLDE Baggy Oversized Jeans with Pleats €150.96

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι