Παράλογες και Ακραίες απαιτήσεις που έχουν 12 Πασίγνωστοι Celebrities από τους Βοηθούς τους. Η Lady Gaga ξεπέρασε κάθε όριο!

1. Martha Stewart

Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος για εργοδότης, αν σκεφτεί κανείς το πόσο τελειομανής είναι. Βάζει τους βοηθούς της ακόμα και να βάφουν τα παπούτσια της με μαρκαδόρο για να μην φαίνεται η μάρκα.

2. Christian Bale

Έχετε ακούσει για τα ξαφνικά του ξεσπάσματα; Φανταστείτε να τον είχατε αφεντικό. Βάζει τους βοηθούς του να του μυρίζουν τις μασχάλες πριν πάει σε μια μεγάλη εκδήλωση και λέγεται πως είναι τόσο κακός που κάθε μικρό κορίτσι που τον πλησιάζει, βάζει τα κλάματα.

3. Madonna

Το 2009, η νταντά του υιοθετημένου γιου της Madonna βγήκε και είπε πως δεν άντεχε άλλο και πως παραιτείται. Λέει πως έπρεπε να είναι διαθέσιμη 24 ώρες τη μέρα και έπρεπε να ακολουθεί την δίαιτα που εφάρμοζαν και οι υπόλοιποι στο σπίτι. Επίσης, δεν της επιτρεπόταν να βλέπει καθόλου τηλεόραση.

Άλλη μία υπάλληλός της λέει πως την φώναζε τουλάχιστον 6 φορές μέσα στη νύχτα για να της πάει νερό, κάθε νύχτα και πλήρωνε πολύ λίγα σε σχέση με όσα πληρώνουν οι διάσημοι για τους βοηθούς τους. Επίσης, ήθελε κάθε φορά που πήγαινε τουαλέτα να είχε πάει κάποιος από το προσωπικό για να την απολυμάνει πρώτα.

4. Beyoncé

Έβαζε τις νταντάδες του γιου της να μαθαίνουν ολόκληρες χορογραφίες για να τις κάνουν στο γιο της, όποτε αυτός ήθελε και έπρεπε να φοράνε ειδική φόρμα από spandex.

5. Cheryl Hines

Έβαζε την βοηθό της να καθαρίζει όλα τα κλουβιά από τα κατοικίδια της κόρης της: δύο σκυλιά, δύο ινδικά χοιρίδια, μία σαύρα, ένα χάμστερ, δύο χελώνες και έναν σκαντζόχοιρο. Πολύ καθάρισμα…

6. Lady Gaga

Έβαζε την βοηθό της να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με εκείνη γιατί δεν ήθελε να κοιμάται μόνη και έπρεπε να δουλεύει 24/7. Δεν της επέτρεπε να έχει προσωπική ζωή, να μιλάει με την οικογένειά της, τους φίλους της ή ακόμα και να κοιμάται χωρίς να την ξυπνάει. Την ξυπνούσε μέσα στη νύχτα και την σήκωνε για να κλείσει το DVD, επειδή δεν ήθελε να σηκωθεί να το κάνει μόνη της.

7. Frank Sinatra

O βοηθός του λέει πως έπρεπε να τον σερβίρει, να του πλένει τα εσώpουχα, να του ισιώνει την περούκα και να συντονίζει τις γυναίκες που περνούσαν από το κρεβάτι του.

8. Mariah Carey

Η Μαράια Κάρεϊ επιμένει να μην έχει κάτω από 11 σωματοφύλακες όταν πηγαίνει για φαγητό ενώ στο σπίτι της και συγκεκριμένα στην κρεβατοκάμαρα της έχει 20 υγραντήρες ώστε να μπορεί να κοιμάται σε συνθήκες τροπικού δάσους! Άλλο πάλι και τούτο.

9. Julia Roberts

Λένε πως έβαζε τις νταντάδες των παιδιών της να φοράνε περούκες όταν άλλαζαν τα παιδιά της. Έτσι, ήθελε να κάνει τα παιδιά της να νομίζουν πως αυτή τα άλλαζε και όχι κάποιος ξένος.

10. Naomi Campbell

Είχε εξωφρενικές απαιτήσεις όταν πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο. Ήθελε να υπάρχουν πάντα 5 κεριά στο μπάνιο, 10 στο δωμάτιο και άλλα 10 στο σαλόνι. Έβριζε τους υπαλλήλους της και έχει συλληφθεί για επίθεση σε μία βοηθό της, όταν της πέταξε το κινητό και έκανε 4 ράμματα.

11. Charlize Theron

Είναι κοινό μυστικό πως δεν είναι και η πιο εύκολη εργοδότης. Δεν αφήνει τους υπαλλήλους της να της μιλάνε ούτε να την κοιτάνε. Ότι ήθελαν να της πουν, το έγραφαν σε ένα χαρτί.

12. Jennifer Aniston

Αντιθέτως, η Jennifer Aniston θέλει τους υπαλλήλους της να την κοιτάνε μόνο στα μάτια. Στο σπίτι, σπάνια ντύνεται κανονικά και κυκλοφορεί συνεχώς με τα εσώpουχα.

Credit: someecards.com

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι