Νυφικό ηλικίας 120 ετών έχει Φορεθεί από 10 Διαφορετικές Νύφες και συνεχίζει.. Δείτε το Ολόκληρο και πείτε μας τη Γνώμη σας!

Κάθε νύφη ανησυχεί για την επιλογή του νυφικού της. Η Abby Kingston από την Πενσιλβανία των ΗΠΑ αποτελεί μια εξαίρεση. Ήξερε από τη παιδική της ηλικία τι θα φορούσε τη μεγάλη μέρα του γάμου της. Στην πραγματικότητα είναι η ενδέκατη νύφη στην οικογένειά της που θα φορέσει αυτό το νυφικό, που περνάει από γενιά σε γενιά από το 1895.  

1895

Όταν η προ-προ-προ-γιαγιά της Abby, η Mary Lowry Warren, φόρεσε το νυφικό τη μέρα τη γάμου της στα τέλη του 19ου αιώνα, έγινε παράδοση ανάμεσα στις οικογένειες να το φορούν. Κάθε φορά, το νυφικό τροποποιείται ελαφρώς, για να ταιριάζει σε κάθε νύφη.

1946

Η παράδοση ξεκίνησε 50 χρόνια αργότερα, καθώς οι κόρες της Lowry δεν ήθελαν να φορέσουν το νυφικό. Αυτή είναι η δεύτερη νύφη, η Jane Woodruff, τη μέρα του γάμου της το 1946.

1948

1960

1976

1977

Η Leslie Kingston — η μητέρα της Abby.
1982

1986

1989

1991

Η Abby Kingston

Όταν η μητέρα της βρήκε τελικά το φόρεμα στο σπίτι της θείας της, ανακάλυψαν ότι το νυφικό είχε ένα σωρό παραλλαγές. Αποφάσισαν να επαναφέρουν το φόρεμα στην αρχική του μορφή.

Χρειάστηκαν πάνω από 200 ώρες σε ράφτες να ράψουν ξανά τα μανίκια και όλες τις λεπτομέρειες.

Μετά από πέντε πρόβες μέσα σε 6 μήνες, η Kingston περιέγραψε το τελειωμένο νυφικό ως “σουρεαλιστικό”.  

Credit: brightside.me

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι