Νέα εμφάνιση ΣΟΚ από την Κιμ Καρντάσιαν. Προσέξτε ΤΙ φοράει μέσα από το Τζάκετ και θα Καταλάβετε!

H πληθωρική Kim Kardashian βγήκε την Παρασκευή για μεσημεριανό φορώντας κάτι που έμοιαζε με νυχτικό. Το φόρεμα της ήταν μαύρο, με δαντέλα και χαμηλό ντεκολτέ. Από πάνω φόρεσε ένα μαύρο τζάκετ από την σειρά του συζύγου της, Kanye West, “Τhe Life Of Pablo”

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε με αποκαλυπτικό φόρεμα και τζάκετ, μία τάση που ακολουθεί περισσότερο από τότε που γέννησε τον γιο της, Saint. Συνδύασε την εμφάνιση της με μεγάλα, σκούρα γυαλιά.

Είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ψηλή αλογοουρά, ενώ το δαχτυλίδι του γάμου της ξεχώριζε. Το μακιγιάζ της ήταν απλό, με τονισμένα φρύδια και lip gloss στα χείλη. Στο εστιατόριο είχε πάει για φαγητό με την οικογένειά της. Εκεί ήταν η αδερφή της, Khloe, η μητέρα της, Kris Jenner και ο οικογενειακός τους φίλος, Jonathan Cheban.

Στον δρόμο, ο φίλος της, Jonathan Cheban την τράβηξε βίντεο να τραγουδάει. Τραγουδάει το κομμάτι “Hand In My Pocket” του Alanis Morissette, αλλά όταν καταλαβαίνει ότι την τραβάει βίντεο λέει “Τι; Γιατί με κοροϊδεύεις ;” Το βίντεο τελειώνει με την Kim να λέει “Καλά, καλά, καλά” και τον Cheban να απαντάει “Δεν είναι αυτό το σωστό κομμάτι”.

Στο κυριακάτικο επεισόδιο του “Keeping Up With The Kardashians”, η Kim μιλάει στην Kris Jenner και τον Scott Disick για το βίντεο κλιπ “Famous” του Kanye και για το ποιοι εμφανίζονται.

“Το βίντεο είναι για την Amber Rose, τον Ray J, τον Chris Brown, την Rihanna, την Taylor Swift και την Caitlyn”, λέει η Kim.
Η Kris απαντάει “Την Caitlyn;” και η Kim επιβεβαιώνει: “Την Caitlyn Jenner” και προσθέτει ότι υπάρχει γuμνό, αλλά όλοι είναι καλυμμένοι με σεντόνια.

Δεν αντιλέγουμε, πολύ ωραίο αυτό που φόρεσε. Εσείς όμως θα μπορούσατε να το φορέσετε σε οικογενειακό δείπνο; 

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι