Μίνι φούστα: 15 υπέροχα καλοκαιρινά σύνολα

Αντιμετωπίστε την ζέστη του καλοκαιριού με δροσερά σύνολα! Μια πολύ καλή επιλογή, μετά τα σύνολα με σορτς ή τα καλοκαιρινά αέρινα φορέματα είναι η μίνι φούστα.

Πρόκειται για ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που αναδεικνύει την θηλυκότητα, ενώ παράλληλα μας δροσίζει τις ημέρες που ο υδράργυρος έχει ανέβει πολύ. Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, ανάλογα πάντα με το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένες, το ύφος του σχεδίου της και βέβαια το υπόλοιπο σύνολο που θα ολοκληρώσει το outfit.

Συνδυάστε την μίνι φούστα με ένα απλό λευκό μπλουζάκι, τόσο για την πρωινή σας βόλτα, όσο και για την βραδινή σας έξοδο. Για να κάνετε το σύνολο σας ακόμα πιο βραδινό, μπορείτε να επιλέξετε να το ολοκληρώσετε με ένα εντυπωσιακό κολιέ και μερικά βραχιόλια.

Μπορείτε επίσης να φορέσετε μια μίνι φούστα με κάποιο πουκάμισο, κάποιο αέρινο μπλουζάκι ή και ένα εφαρμοστό κορμάκι. Πρόκειται για ένα ρούχο που συνδυάζεται πολύ εύκολα και με όλα!

Όσον αφορά τώρα τα παπούτσια που θα φορέσετε με την μίνι φούστα σας δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι περιορισμοί. Μπορεί να φορεθεί με σαγιοναράκια, σανδάλια, πλατφόρμες, πέδιλα ή και τακούνια. Η επιλογή είναι δική σας και έχει να κάνει με το ύφος του συνόλου σας.

Δείτε λοιπόν μια συλλογή από σύνολα με μίνι φούστα και πάρτε ιδέες…

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Related posts

Γιατί να φοράτε εσπαντρίγιες και σανδάλια τις ζεστές ημέρες;

Όλοι κοιτούσαν την Βίκυ: Μαθήματα styling στο κέντρο της Αθήνας, συνωστισμός για τη Βίκυ Καγιά

Η πανάκριβη τσάντα που όλες θέλουν: Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Κολωνάκι